Sjukhuset

Nu är det natten mellan söndag och måndag och jag tänkte testa att mobil blogga vi får se hur detta slutar. Tänkte beskriva lite om vad vi har varit med om dom sista dagarna. Lördagen började jätte bra trots att linus vaknade så tidigt. Vid lunch tid åkte vi iväg och kollade på en nisse pisse som daniel ev skulle köpa. Och så vart det. Sen bar det av hemåt och jag kröp ner för att vila lite innan vi skulle iväg till aina mfl på kalas. Det var jätte trevligt där med dunder god mat. Angelique kom dit med hugo så det vart lite bebis mys. Linus var lite gnällig och vi tog det som om han var trött. Hade ju varit en lång dag. När vi kommer hem så skakar linus som ett Asplöv och vill lägga sig på direkten. Han var lite varm precis som om han hade lättare feber. Kvällen vart orolig i linus sömn och daniel tittar till honom vid ett tillfälle och då kissar han ner sig i sömnen, vilket han inte gör så ofta längre. Något senare kryper även vi ner och linus gnäller lite ifrån sin säng och kommer in till oss för att sova. Daniel lyckas inte somna och går upp en liten stund medans jag och linus somnar om. Jag vaknar till av att linus ligger och skakar, han har fått en kramp. Jag ropar på daniel att han ska komma då linus krampar. Vi får ingen kontakt med honom och det bubblar ur munnen på honom. Jag slänger mig på mobilen och ringer 112. Dom skickar en ambulans med det samma. Under tiden fortsätter linus att krampa med lättare andnings uppehåll, till slut hänger daniel honom över armen och det blir något bättre. Jag får prata med en från sos alarm och han säger att vi ska ställa oss svalt med linus. Daniel ställer sig på trappen med honom krampandes i famnen. Linus slutar att krampa efter ett tag men är helt borta, äntligen kommer ambulansen och vi hoppar in. Daniel kör efter. Under tiden jag pratat med sos har jag hunnit att klä mig, kolla hur linus mår och få in daniel att klä sig. Linus kvicknar till något i ambulansen men är fortfarande svår att få kontakt med. På östra börjar dom ta prover och vi skickas iväg på röntgen av magen. Sedan blir vi inskrivna på den avdelning vi låg på sist. Dom tar mer prover och sätter dropp på linus. Det börjar bli sen närmare 4 på morgonen och daniel drar sig hemåt och vi kryper ner för att få sova lite. Idag söndag har det varit full rulle på linus och han har varit feber fri, fram tills kvällen. Alla prover ser bra ut. Nu är klockan närmare tre på natten och linus har 40gr feber äter glass och kollar på shaun. Linus har även akt på krupphosta men får adrenalin för detta. Så nu ska vi försöka få lite sömn. Uppdaterar mer när jag orkar.

Tidig morgon

Nu är klockan betydligt mycket mer än när Linus väckte mig i morse. Han var så snäll så han väckte mig med att sätta på tvn på hög volym halv sju i morse! Åh vad lycklig jag var då, inte alls. Fick med honom in i sängen en liten stund till. Men efter ett tag kläcker han ur sig att han har kissat på sig, jag kommer på honom med att göra detta för att få gå upp, skitunge säger jag bara. Det var bara att släpa sig upp och fixa denna "olycka" men han fick faktiskt lägga sig en stund till. Efter en liten stund igen så var han tvungen att gå på toa IGEN! Och efter denna gången så la jag mig på soffan för orkar inte hoppa upp och ner mer i sängen som en jojo. Huvudet spränger och jag är dunder trött, en helt vanlig morgon här. Idag har jag inga direkta planer vad jag vet än, sen i kväll ska vi hem till Aina mfl då Fredrik fyllde år igår så det blir till att fira honom idag, hoppas att Angelique kommer med Hugo så man får mysa lite bebis :D





Lugn dag

Jag fick sova ut lite idag, Linus lät mig sova till åtta och det var helt underbart kan jag säga. Kan inte fatta hur trött man kan vara. Åkte en sväng in till stan med Linus men stannade inte länge eftersom han är på sitt underbara humör idag, dvs att lyssna och göra som mamma är farligt och får jag inte som jag vill gör jag det ändå och jag skriker så mamma blir tokig. Jag fick köpt kläder som Linus kan ha i morgon på kalaset hos Aina mfl och detta kan han även ha när Cornelia döps. Min fina prins blir det. Efter stan så har vi bara varit hemma och tagit det lugnt, jag är ju faktiskt ledig så då får man bara vara. Kvällen kommer även den att vara lugn och ska bara spenderas i soffan :D


Måste bjuda på en bild som jag tog på Linus i morse, han vet inte att jag tog den på honom...



Veckan

Jobb, jobb och åter mer jobb så har denna veckan sett ut. I helgen kommer jag att vara ledig och det ska bli så skönt så, åh vad jag ska sova, är helt slut i kroppen och i knoppen. På lördag ska vi hem till Aina mfl på kalas då Fredrik fyller år, hoppas att Angelique kommer dit med Hugo så man får känna och klämma lite på honom, har ju bara sett honom en gång. sen så har jag absolut inga planer och det är ju gott. Har inte så mycket på hjärtat just nu men det kommer nog. Ha en trvlig kväll alla där ute.


Fullbokad dag

I går när Linus la sig så ville han sova i sitt lekrum, så vi grinade inte illa över det utan bäddade upp i bäddsoffan och han fick sova där inne. Det gick nog på knappt tio minuter sen sov han. Han vaknade vid två men då gick han in i sin säng och somnade om där för att sedan vakna innan sju. Jippi vad glad jag blev då eller inte eftersom jag är ganska så trött efter helgen. Men det var bara att masa sig upp. Vid tio tiden kom mamma hit för hon skulle passa Linus medans jag var hos tandläkaren. Efter jag hade varit där så for vi iväg till Kållered och där åt vi först lunch. Sen så tog vi en sväng om BR affären för att kolla efter tåg till Linus, det är så typiskt att det ska bli så mycket billigare efter jul. Dom kostar mindre än halva priset, jaja men idag blev min prins glad då han fick massa tåg av mormor. Jag fick även köpt en siden pyjamas på Kappahl idag, den var så dyr så dyr... Hehe eller inte, fick betala 99kr för den! Så där tvekade jag inte för fem öre. Vi tog en sväng förbi Ikea och där finns det ju så mycket som man vill ha, åh vad jag vill fixa och dona här hemma. Jag köpte bla pärlhyacinter för nu längtar jag så enormt mycket till våren! Efter Ikea körde mamma mig till krokslätt då jag skulle på komet idag. Efter det så åkte jag hem till mamma och köpte med mig semlor som vi fikade. Nu på kvällen har det bara varit lugnt och skönt här hemma och så kommer det vara fram tills jag kryper i kojan då man jobbar tre dar och sen är jag LEDIG helgen.











Jobb hela dan

Samma sak idag som igår, jobba hela dan. Idag var även storebror inne och hälsade på och handlade lite. Alltid lika kul att träffa honom, synd att blir så sällan bara. Annars på jobbet har det varit som vanligt, hadde dock velat fått gjort mer än vad jag fick göra. Men bättre än inget är det iallafall. Åkte med Mia hem då vi slutade samma tid idag. Efter jobbet så har det bara varit soffan som gäller, hur trött som helst. Tur att man är ledig i morgon då. Eller ledig och ledig, ska till tandläkaren och sen till Komet. Sen så är det jobb tisdag, onsdag och torsdag, men är ledig helgen jihoo. Nä nu ska jag fortsätta kolla på Solsidan och äta lite mat som Daniel har lagat.




Dagen bara försvann

Började min morgon som jag alltid gör och det är ett samtal till mamma och hon berättade att Cornelia skulle döpas nu den 20 feb och har gått och väntat lite på de. Men med det kommer ett bekymmer, vad ska man köpa som present? Hmm där har vi en nöt att knäcka. Men kommer nog på något bra. Sen så har jag jobbat och det som jag har gjort mest är att plocka upp hygien och har fått mycket hjälp av Mia och Angelika. Dagen har gått dunder dunder fort och vips så skulle vi snart stänga. När jag står och plockar i en hylla ser jag i ögonvrån att någon står och spanar några meter ifrån mig, och vilka var det? Jo Daniel och Linus. Var så kul att dom kom in och hälsade på. Linus ville genast sitta i den stora trälådan jag hade framme då han kom ihåg det från den gången han var med mig på morgonen. Och snäll som jag är får han åka med i lådan när jag drar in den på lagret. Sen så hjälpte Linus mig att tömma kassorna och plocka tillbaka varor på sina platser. Vi släppte av Patrik vid en hållplats och sen så pratade Linus lite om honom och han sa att Patrik är min bästa kompis, hehe söt han är. När vi kom hem så hoppa jag in i duschen och sen åkte myskläderna på. Just nu står Daniel i köket och lagar en ny maträtt och det doftar så gott i hela huset.



Den super goda maten Daniel lagade till oss

Usch

Linus väckte mig i natt snarare vid 03,30 av att han hade ont i magen och gick på toaletten. Efter det så somnade han om i våran säng. Och jag lyckas att somna om lika gott igen. Men strax innan sex vaknar jag med ett ryck av att Linus gnäller och börjar kräkas, både jag och Daniel flyger upp. Daniel in på lilla toan med en ledsen Linus som kräks lite till. För min del var det bara att plocka bort lakan ur sängen och fixa med det. Sen gnäller Linus till om att han måste på toa men hinner inte riktigt fram så det kommer lite på golvet, men det mesta i pottan som tur var. Så efter detta underbara uppvaknande var det bara att stiga upp och slå in soffan eftersom han ville ligga där. Sen var det Shaun för hela slanten. Det var bara att ringa in sig sjuk idag, vilket tog emot då jag har så jäklans mycket och göra på jobbet idag, men jag kan ju inte direkt skicka iväg honom till dagis. Men för tillfället har han inte kräkts något mer utan det var bara det i morse men magen är fortfarande pangpang så hoppas att det bara var det och att han blir bra snabbt igen.

Jobb och slappa

Idag har jag jobbat mellan 9-13 och visst är det en härlig tid att jobba men känns lite onödigt när jag får resa i en timme innan jag är framme. Men det funkar och det är så gott att jobba dessa korta tider. Efter jobbet åkte jag bara hem och åt lite mat och sen slappade jag lite i soffan innan jag skulle hämta Linus på dagis. Väl hemma så vart det lite bus innan Daniel kom hem. Linus har börjat att hoppa på ett ben, som jag säger han ser ut som en elefant som förösker smyga fram. Lilla sötnosen då, han börjar bli så stor. Nä idag blir det inte så mycket text har inte så mycket att skriva om. Varit en lugn och skön dag helt enkelt. Nu ska det jobbas helg så misstänker att det inte blir så mycket skrivande i helgen. Ha en härlig helg allihopa! :D










En härlig dag

Vid tolv tar jag och Linus tåget till kungsbacka för att sedan åka hem till Mikaela och Mira, otur hade vi och bussarna gick en gång i timmen under lunchtid. Men vi behövde bara vänta i 30min. Väl framme sa Mikaela att jag skulle till det huset som låg längst bort av de tre husen som låg på rad, mmm visst inga problem tänkte jag. Men ett problem bara, bussen stannade vid mitten huset. Hmm vilket av de andra två husen var det längst bort? Jag gick mot det jag ansåg låg längst bort och mycket riktigt det var rätt. När vi kom in så visade det sig att Mira låg och sov så vi kikade runt i lägenheten lite och började äta lite lunch, åh vad gott det var. Kycklingspett, ris, bulgur, sallad mm massa gott. Sen till efterrätt vart det kladdkaka, det är något speciellt med kladdkaka och mig och Mikaela. Tror inte att vi har träffats en enda gång utan att äta de, mmm gott. Mira vaknade när vi lunchade och vad stor Linus känns när han står jämnte henne. Sen vart det paket öppning. Åh vad glada båda blev. Mira fick en kubleksak som spelade och sjöng och Linus fick ett spel som hette Knasiga djur. Sen satt vi och tjötade massa och tiden sprang iväg som vanligt, sen vart det hemgång för oss. Mikaela är en av de få som Linus inte är blyg mot när vi träffas utan springer direkt fram till henne och kramas. Så tack Mikaela för en mysig dag! Får vi göra om snart igen :)




Miras julklapp                                                        Linus och Mira



Mira och Mikaela                                            Linus fotar oss

Skotork

Hehe detta är lite roligt, Mia har en skotork hemma i källaren och skrattade gott när hon berättade det för mig. Trodde henne knappt men sen när vi var där i helgen så visade hon mig. Fick mig ett gott skratt jag med när jag såg det. Skotorken har nämligen namnet Mirabelle, och min kusins dotter heter inget mindre än Mira Belle. Så Mikaela, nu vet du vad det roliga var, hehe du måste medge att det är lite komiskt över det hela?? Så nu vet vi vad Mira är döpt efter, en SKOTORK ;)






Två dagar

igår var jag mest bara hemma, iväg för att handla mat och då träffar jag på Aina och Fredrik. Så det slutade med att Fredrik körde hem mig och Linus, tack så jätte mycket för det! Uppskattas mycket. sen på kvällen skulle pappa och Mariola (stavas så?) komma förbi och äta med oss. det som serverades var kassler, potatismos och rödkål men en mumsig sallad till. Linus älskar verkligen Mariola och ska busa med henne hela tiden. Sen kan jag säga det att han somnade gott på kvällen ;) Idag onsdag ska vi bege oss till Kungsbacka för att åka hem till Mikaela och Mira. Det ska bli kul att åka dit då dom precis flyttat till en ny lägenhet. Får uppdatera lite mer sen när vi varit där. Ha en bra dag allaihopa som läser, vet att några läser men vilka ni är har jag knappt koll på då inte många gör några avtryck efter sig. Så skriv gärna en rad till mig när ni läst :D
Kram på er

Skillnad

Idag kom Peza och Annelie på besök då dom ska på en husvisning här i Lindome, huset ligger bara några hundra meter ifrån vårat. Så nu hoppas vi att vi ska få dessa härliga människor som grannar :D Först så drack vi lite kaffe och tjötade och jag klappade bebismage. Daniel gick med dom på visningen och jag passade då på att stryka och hänga upp nya gardiner i sovrummet, men vilken skillnad det blev! Att bara gardiner, kuddfodral och skärmar kan göra så stor skillnad är helt otroligt. Kommer nog aldrig att ändra här igen blev så jätte nöjd. Nu på kvällen har vi bara ätit middag och tagit det lugnt. Daniel har åkt för att köpa cigaretter så jag hoppas att han köper lite godis till mig som jag bad om sen är söndagen räddad.




Sovrummet  före gardinbyte, skärmbyte och kuddbyte (inte så jätte pjåkigt)



Sovrummet efter gardinbyte, skärmbyte och kuddbyte. Helt underbart!



En av dom nya kuddarna jag köpte i Ullared. Sååå fina





En helg i Horred

Efter att Mia slutat jobbet på fredagen hämtade hon upp mig och Linus och vi packade in i bilen inför våran helg i Horred. Vi började med att ta en sväng till Ullared och det var så lungt å skönt där. Var nästan inget folk alls. Efter Ullared begav vi oss hemåt mot Horred. Väl hemma så började vi laga mat och sen väntade vi på Jocke som skulle rulla köttbullar. Mumma vad gott det var! Efter maten vart det soffan och massa mys. Det var inga problem alls att lägga Linus dock var natten orolig och han snurrade runt som en tornado i sängen. På lördagsmorgonen efter frukost ser vi hur det kör upp en traktor på gårdsplan och börjar ploga. Kan ju säga det att Linus var överlycklig, han satt som ett ljus på köksbänken och kollade ut. Sen följde Linus med Jocke ut i ladan och sen tittade dom till hönorna och Linus fick klappa en. Sen begav vi oss av till ett par som Mia och Jocke känner, här skulle Linus få träffa kossor och åka en stoor traktor. Har aldrig sett Linus så glad som han var när han fick se den stooora traktorn. Han stod med händerna framför munnen och bara gapade med munnen. Jag vet nu hur jag ska få Linus lugn, jag ska sätta honom i en traktor, han satt så stilla och och var så duktig. Han var som ett ljus. Sen så fikade vi lite och efter detta så åkte vi hem igen och Jocke gjorde tjockpannkaka med fläsk i. Slappa i soffan gjorde vi sen tills att Daniel kom och fikade med oss och sen begav vi oss hemåt. Har haft en jätte mysig helg i Horred och Linus däckade både gott i bilen hem och sen efter maten hemma. Tack Mia och Jocke för en helt underbar helg! Hoppas vi får komma snart igen :D




Jag och Linus kollar kossorna            Jocke och Linus provsitter traktorn



Kolla vad duktigt han sitter


Hönan i mitten har Linus döpt till Sara                 Mia och Linus klappar en höna



Mia och Linus kollar på bubblan                     Jocke och Linus


Såhär gott somnar man efter en heldag på landet :D

Mys

Började dagen med att jobba och vi var en man kort då en sjukanmälde sig och det är inte det lättaste att få in någon annan en lördagsmorgon, men det har gått förvånandsvärt bra. Och det är ju skönt det. Vi kom från jobbet så att vi skulle hinna med en buss tidigare och det är ju alltid gott det. När jag precis kommer fram till min andra hållplats för att byta buss då ringer Daniel för han står utanför jobbet och väntar på mig, så han fick komma dit istället, så typiskt när vi väl kommer iväg tidigare blir man hämtad. Men vad gott det är, hemma mycket tidigare än med buss och tåg. Sen får jag veta att Linus ska sova hos farmor och farfar och vi är ensamma hemma, helt underbart är det. Så nu sitter jag i soffan, nyduschad med en cider i handen, brasan sprakar, ljusen tända och mannen lagar mat. En riktig myskväll ska det bli. Blir antagligen film också. Underbart är det! Att så lite kan betyda så mycket

Fredag

I morse var det segt att gå upp då jag var så trött eftersom vi kom i säng "sent" igår. Men där får jag skylla mig själv. Väl på jobbet fick jag "straff" arbete som jag sa, jag skulle plocka ner ett larm i en container och soopa rent den. Brr kallt var det, men det gick ganska fort och gick smidigt så behövde inte frysa så mycket. Sen vart det lunch och efter att jag ätit bar det ner till babyproffsen för att köpa present till Hugo. Skulle ju få träffa honom för första gången idag. Efter Lunchen kom underbara Mia och gick på sitt pass, vi har alltid dunder kul ihop när vi jobbar. När vi hade räknat klart kassorna och stängt butiken går vi ut och jag antar att Daniel står på utsidan och väntar eftersom vi ska hem till Aina mfl på middag, eller rättare sagt jag får komma senare. Men det står ingen Daniel på utsidan utan när jag ringer honom sitter han och pratar med sin farmor och har glömt av tiden, vilken tur att jag jobbar med underbara Mia så hon kör mig till Torrekulla. Tack vännen för det!! När jag kom fram så hälsade jag på alla och sen var jag snabbt framme hos Hugo, blev tillfrågad om jag ville hålla honom men jag sa NEJ!! Kan ni tänka er att jag sa nej!! Andledningen var det att jag var super kall om händerna och det skulle inte vara snällt att hålla honom då, speciellt inte när han var precis nyvaken också. Nu får vi bara hoppas att kläderna kommer till användning också men det gör dom nog. Har lovat att jag ska skicka med Daniel massa saker som dom kan få från Linus. Men så fin Hugo är och det ska bli kul att få följa hans uppväxt, tänk vad kul han och Linus kommer ha och alla hyss Linus kommer att lära honom ;)  Jag lyckades att knycka till mig lille Hugo innan jag skulle gå så jag kunde snosa lite på honom. MYS!

Massa bus

Idag mötte jag och Linus upp Linda, Elsa, Embla och lille William vid bussen. Vi handlade lite fika och sen promenerade vi hemåt men på vägen stannade vi och matade ankorna. Det var ett par stycken om man säger så. Barnen tyckte detta var jätte kul. Efter att vi lyckats ta oss hem i all snö, det var ju inte plogat för fem öre så fikade vi. Och sen har det varit full rulle på barnen. Mellan Elsa och Linus skiljer det bara 5månader och med Embla är det ett år, så dom har haft det jätte kul. Det har sprungits, det har hoppats, det har lekts och stojats hela dan. Och jag har tagit i tillfälle och snosa bebis :D Lille William la jag beslag på. Men vilken mysig bebis, så snäll och nöjd. När vi följt dom till bussen så fick Linus nätt och jämnt i sig en smörgås, han var så trött så trött. Han hade inte sovit middag idag heller så när vi la oss på soffan för att mysa så lyckades han hålla sig vaken i fem minuter sen snarkade han gott i famnen på mig. Så mysigt när han somnar hos mig, man måste ju ta tillvara på alla dom tillfällen. Så nu ligger jag här på soffan, helt slut efter denna dag och kollar på film och har tänt en värmande brasa.





Massa ankor



Mata ankor är kul                                                              Bus barnen



Trollet Embla                                       Linus och Elsa kollar Thomas tåget



En vän

Fick ett sms när vi var i Thailand av en vän som stått mig mycket nära och hon berättade att hon precis fått en son. Jag insåg då hur fort tiden hade gått och hur länge sen det var vi sågs. Sist jag såg henne hade hon precis fått en dotter och jag hade permis med Linus från sjukan. Jag har även nu prtat med henne på fb och ibland känns det som att det inte har gått så lång tid utan att vi pratat nästan varje dag om allt å inget. Detta är en vän som alltid kommer att finns med mig i minnet, dels att vi upplevt och gått igenom så mycket ihop och dels för att hon betytt så mycket för mig. Är jätte glad över att vi fått kontakt igen!



Tant Agda 93.....

Sen julklapp

Idag har jag införskaffat mig en försen julklapp och det är inget mindre än Bingo Rimérs bok, En flickfotografs bekännelser. Och jag har redan nu läst 33 sidor på knappa timmen. Ska bli kul och plöja igenom denna bok och se om den är så bra som jag hoppas på. Alla som jag berättat för att jag ska köpa den boken rycker bara på ögonen när jag säger det. Det var flera år sen som jag för första gången såg denna person och på något vis fattade jag tycke för honom, en skön person helt enkelt. Så nu ska jag krypa upp i soffan och fortsätta min läsning.




Kungsbacka

I morse fick Daniel tvinga mig ur sängen för att han skulle åka hem till sin mor och fixa i deras kök som han bygger om nu när dom är på resa. Men han fick lite panik när jag berättade att dom kommer hem i morgon måndag för av någon andledning hade han fått för sig att dom skulle komma hem den 7 jan. Och då fick han bråttom att fixa hos dom. Jag åkte under tiden han var där och fixade till Kungsbacka med mamma. Jag fick shoppat lite kläder till Linus eftersom han dratt iväg på längden så mycket. Sen kikade jag efter något kul till lille Hugo oxå men det var jätt utplockat i butikerna så får ta det någon annan dag. Efter Kungsbacka åkte vi hem och jag och Linus promenerade hem från stationen i det härliga vädret. Daniel kom och hämtade oss hemma och vi for till IKEA för att inhandla lite saker till köket han bygger om. Sen bar det av och fixa i köket. Jag städade och Daniel tapetserade, byggde och la golv. Synd bara att det inte hinner bli helt klart för det hade varit kul att piffa det ordentligt så att dom fick sig en ordentlig överraskning när dom kom hem. Nu ligger jag på soffan och fryser under en filt eftersom våran underbara prins har stängt av elementet i köket :S Snart blir det sängen då jag jobbar i morgon men sen är jag ledig tis, ons och tors. Ska bli riktigt gott faktiskt. Sista gången i Askim denna veckan oxå.

För länge länge sen

Som dom flesta vet tycker jag väldigt mycket om svartvita bilder, tycker att dom får en helt annan personlighet. Är så vackert. Igår fick jag ett mejl av pappa med bilder som är tagna på honom och mig i slottskogen. Dessa är tagna för ett bra tag sen, men se vilken charm bilderna har och hur vackra dom är. Som sagt älskar svartvita bilder!








Nyårsafton

Dagen började på jobbet och vi hade mer att göra än vad jag trodde. Vid ett tillfälle hade vi tre kassor öppna och det var full rulle i butiken, man hann knappt med och göra något. Efter jobbet kom Daniel och Linus och hämtade mig, sen bar det av hem för att fixa inför kvällen då mamma och Garry skulle komma förbi oss. Jag började med att fixa pannacottan som vi skulle äta till efterrätt, hade även köpt färska jordgubbar som vi skulle ha till. Sen var det bara att duka och fixa bordet där vi skulle sitta och äta. Hade köpt två kandelabrar på jobbet för att ha på bordet men det visade sig att jag bara kunde ha en eftersom först så var taklampan ivägen och sen så sitter ju Linus på gaveln och det är inte jätte tryggt att ha den framför honom. Efter dukningen var det bara att klä sig och sen kom mamma och Garry. Vi åt en god förrätt och sen till varmrätt vart det flamberad oxfilé med bakadpotatis och god sås till. Mumma var detta. Sen till efterrätten vart det ju panacotta som vart lyckade den med. Lite senare tog vi fram ostbricka och färska frukter. Sen var det dags att bege sig ut och vi bylsade på oss varma kläder. Linus tyckte det var jätte spännande med alla raketer. Efter att vi skålat in det nya året så gick vi in och Linus däckade på soffan till shaun och Daniel körde hem mamma och Garry. Sen la vi oss på soffan och kolla på film men kan säga att jag däckade ganska fort sen var det bara in i sängen och sova vidare.


Min dukning


Nu skall förrätten ätas


Mäster kocken i full gång                             Oxfilèn flamberas


Den underbart goda maten


Mamma och Garry                                                      Daniel smuttar på vin



Min fina prins                                              Jag fick vara med på ett litet hörne


Pannacottan                                       Frukten till ostbrickan


GOTT NYTT ÅR OCH GOD FORTSÄTTNING!


RSS 2.0