Ia har slavat

Idag har Ia varit här.. Vilken ovanlighet att vi träffas ;)
Vi har fixat med festprograms framsidan och sen även klätt om gästboken. Gäst boken hade eb tråkig vit framsida med ett brudpar men nu går den i lila, guld, beige toner. MYCKET finare vart det, tänk vad lite tapet kan göra. Tack Rusta för att man får ta tapetprover hos er =)
Sen var vi tvungna att gå loss lite med den tapetbit som vart över... Både Ia, jag och Linus hade jätte kul med den. Lägger upp lite blandade bilder från idag. Massa gos med Linus bilder blir det också




Ia fixar med festprogrammen



Såhär fint blir resultatet



Gästboks omvandling



Resultatet av den fina boken



Kul man kan ha med en bit tapet...


Linus kan han med


Gos med prinsen



Massa bus


PÖSS


Busunge!!


Läkaren

Det gick jätte bra hos läkaren dom tyckte Linus såg ut att ha repat sig jätte bra efter det som hänt. Det som är nu är att vi väntar på ny mr röntgen som ska göras innan Januari. Denna gör dom för att se att alla fläckar på cystan har försvunnit. För på sista mr visade det att det fanns lite kvar. Linus kommer som dom sagt innan att fortsätta att gå på antibiotikan han har nu fram tills efter mr. Tidigast innom ett halvår kommer dom att utreda om en operation av cystan ska göras, det vill säga om dom ska punktera den eller ej. Så nästa delmål är en ny mr röntgen. och efter det får vi se vad som händer.

Nervös

Idag ska vi till neuvrologerna på sjukhuset med Linus. och det är lite nervöst för jag vet inte riktigt vad dom ska göra. Antagligen är det bara en eftrkontroll men det är nervöst iallafall. Sen om ca en månad ska vi göra en ny mr för att se om allt fortfarande är bra. Tills dess ska Linus fortfarande äta sin antibiotika, vill inte tänka på hur sjuk han blir efter ha ätit så mycket antibiotika och så länge. Efter sjukhuset ska jag iväg och jobba. Men det är inte en sån jätte lång dag utan det blir bara till 18 så det är skönt.



Linus och hans första chokladtomte


Fin fina klänningar

Nu har jag fått köpt en klänning till Ello bello och hon godkände den som tur var. Så det var ju gott.
Klänningen till Ia vart ju ett fiasko men idag när jag var i Kungsbacka med mamma så gick jag rakt på en klänning som var jätte fin, den går i det lila som jag vill ha till bröllopet och köpte den genast. Det som behövs göras är att sy dit lite tyll då klänningen är lite kort, hade det varit ett sommar bröllop hade det inte gjort något men nu är det vinter och jag vill ha den något längre. Så nu får vi köpa tyll mend et ska ju inte vara några problem förhoppnings vis =) Mamma har även köpt ett par jätte fina lila skor till Ello som kommer bli dunder dunder fina till klänningen.



Ia fin fin i nya klänningen!!
Snygging!!!
Speciellt med dom fina strumporna till ;P





Ello bellos klänning





Familjevägg

Min fina svartvita tavelvägg börjar bli färdig. Nu fattas det bara några kort, i ramen i högra hörnet tänkte jag ha ett bröllopskort på mig och Daniel. Sen får det nog bli något mer kort på Linus och kanske något när vi åker till Karibien i januari. Ser nu även att ramarna inte hänger så rakt så får gå och fixa det nu.
Man ser helheten iallafall


Lite snett men man ser helheten =)


Lite myspys hemma

hösten/vintern är nog den mest mysigaste tiden på året. För då kan man tända massor av ljus och krypa upp i soffan med en god kopp te. Framförallt är ljusen det bästa som finns, vet inte hur många ljus jag bränner nästan varje dag. Sen så har jag köpt mina första hyacinter som Ia fick plantera i en skål med en kalancoe, mossa, kottar.



Min fina hyacint plantering



Mys med ljus på köksbänken


Lite av alla mina ljus, synd bara att man inte får det lika mysigt på kortet



Fin fint på fönsterbrädan i köket, blir en vit röd jul där i år



Massa myspys sen när vi kan elda


En stooor besvikelse

Igår hämtade jag och Ia ut hennes klänning från posten som hon ska ha på bröllopet och vi öppnade paketet spänt. Till våran stora besvikelse så var det helt fel färg på klänningen än vad vi väntat oss. Istället för beig/guld så var den kamelbrun med guld tyg under och vi blev jätte besvikna. Slipsarna jag beställt ska vi inte prata om dom kan inte bli mer skevt sydda än vad dom var. Och sjalen den var bara en bit tyg. Så nu har jag mailat dom som sålde den för att få lämna tillbaka det. Jag vägrar att ta emot något som ser ut på detta viset!


Såå besviken på denna klänning

Dom jätte fint sydda slipsarna.......


Linus på golvet

Måste bara skriva om denna underbart söta sak. Idag när jag skulle försöka få Linus att somna vilket jag höll på med i ca en timma så slutligen så vart det tyst och jag gick för att kolla vad han gjorde och då upptäckte njag det sötaste jag sett på länge, det var att Linus tagit sitt täcke och kudde och lagt sig på golvet och somnat. Såå söt han var där han låg och sov



Linus sover gott på golvet


Tyskland

Jag har ju glömt att skriva om att vi var iväg i Tyskland och handlade inför bröllopet. När vi var iväg så var Ia här hemma med Linus. Det hade gått jätte bra men Ia hade varit extra försiktig med allt. Tycker att det är lite gulligt att hon inte vågade köra på motorvägen för att något kunde ju hända, även att hon under dagen har underhållit Linus heeeeela tiden. Jag ficka ett sms till henne där det stod att hon skulle sätta sig i soffan och ta det lugnt då Linus kan leka själv en stund. Pappa var även med oss i tyskland och handlade lite han med. När vi kom till sista färgan för att åka över till pråmen där vi skulle handla så gick det jätte smidigt och snabbt när vi skulle på och det flöt jätte bra fram tills dess. Bara det att färgan kom inte iväg som den skulle utan en annan färga åkte innan, vi vart lite smått irriterade. Det hela slutade med att vi blev 45min sena i vårat tids schema. Självklart tog jag lite bilder under resan.



Daniel när vi är påväg


Pappa på nya äventyr =)


Färjan som åkte före oss


Pråmen vi handlade på


Linus pratar med moffe

Pappa ringde mig en dag och när vi pratade så hörde man någon andas i andra änden och efter en stund hör man heeej moffe! och då var det Linus som sprungit in i vårat sovrum och tagit telefonen där inne och satt sig i våran säng för att också prata i telefon, är så kul nu när han börjar förstå det där med telefonen. Men det kom inte så mycket ur honom förutom gö du moffe? Det är Linus nya standard replik, gö du? Han kan fråga detta femtioelva gånger om dagen och gärna med tre sekunders mellanrum. Jag lyckades iallafall ta två bilder på Linus där han satt så fint i sängen och pratade med maoffe. Sen så var mamma och Garry här och hälsade påoch lämnade en buxbom med belysning till och Linus lyckades att luar in dem i sitt rum...



Precis när jag kom på Linus i telefonen




Man är en riktig telefon pratare när man börjar leka med sladden




Mormor och Garry var här och hälsade på


Massa olika saker

Ja har ju inte direkt varit den mest flitiga att uppdatera här det senaste, dels beror det ju på att jag börjat jobba och är hemma så sent. Sen så är det mycket planering inför bröllopet och sen är det nog mycket lathet. Men har hänt en massa roliga saker här. Vi var på middag för ett tag sen hemma hos Daniels föräldrar Aina och L-G fick som vanligt jätte god mat. Sen fick vi se massa härliga bilder från när dom var i Gambia.
Daniel har beställt våran resa som kommer att avgå den 12januari och vi kommer att vara borta i 10 dagar ska bli så skönt. Sen så var jag och Ia inne i stan för att gå till en secondhand bröllopsbutik och då börjar det att snöa, helt underbart var det. Det var så mysigt när vi kollade på bröllops sakerna och så snöade det ute, fick sådan julkänsla då.



Påväg till farmor å farfar på middag


Inne i bröllops affären, såå mysig den var!



Snöar!


Målat om

Daniel tapetserade om våran fond vägg och det blev jätte bra. Vi hade två stycken från början i vardagsrummet men nu finns det bara en. Sedan målade han om väggarna oxå och det blev dunder bra. Ett helt nytt vardagsrum blev det. Är dunder nöjd över hur det blev.




Daniel håller på att måla


Nästan färdig, bara en vägg kvar


Fin fint blir det


RSS 2.0