Två tillfällen hemma hos farmor och farfar

I förra vecka var Linus lite krasslig och han fick då tillbringa dagen med farmor då jag skulle städa i Askim. Jag fick skjuts hem av L-G för han slutade tidigt för att ta emot en lastbil som skulle komma hem till dom med material. Linus härjade som en tok hemma hos dom och sen när lastbilen kom vart han som ett ljus, satt helt stilla och bara kollade vad lastbilen gjorde. Sedan fick han hänga med farfar ner till lastbilen för att lossa en rem som höll fast pallen som dom skulle ha. Oj vilka ögon Linus fick då när han fick följa med så nära.

Sedan var vi där på en härlig grill middag på lördagen och Linus sprang fritt i trädgården och det var han och Ross som vankade runt. Det såg så härligt ut när dom strosade runt.

 
Linus och farmor kollar på lastbilen      Linus hjälper farfar vid lastbilen



                                   Bilder från middagen

                      
                    Linus skulle sitta hos farmor och farfar när han åt

 
Ross och Linus på dricka paus                 Rottentotten och kotten

Åh glömde nästan att lägga upp en bild på dom fina blommorna jag plockade i svärmors trädgård, kan ju säga det att jag saknar det att bara kunna gå ut i trädgården och plocka mig en bukett att sätta på bordet inne.

                 

Underbart besked och en dag vid havet

Var hos nevrologen och pratade igenom Linus mr bilder och fick reda på det att dom skulle ha en konferans samma dag och att dom skulle åter igen kolla på Linus bilder. Så jag och Linus åkte med pappa för att spendera dagen med honom ute i stugan. När vi var på Blomsterlandet ringde min mobil och det var nevrologen som ringde för att berätta något helt underbart. Och det var att Linus ÄR HELT FRISK FÖRKLARAD!!! Den stora cystan som han haft infektionen i var nu HELT BORTA, den hade gått bort av sig själv och hjärnan hade nu tagit plats i det utrymmet där cystan varit. Dom kunde inte förklara hur detta hade gått till och dom hade fått kolla på flera av hans plåtar för att verkligen förstå att den var helt borta. Så nu klassas Linus som vilket barn som helst han kommer inte behöva göra någon mer mr utan vi ska bara göra ett återbesök till om ca ett halvår. Men gud vad gott dt var att få detta besked, mitt hjärta kändes inte åtdraget längre utan det lättade så gott efter detta underbara besked.
För att fira detta besked var vi ju hos pappa i stugan och vi testade olika lekplatser och utforskade havet som Linus tyckte var jätte kul. Min stora kille sprang upp och ner på ramper, klättrade i nät, åkte rutchkana mm.
Sedan vart det pappas hemmagjorda kåldolmar åh vad gott det var!

 
Linus och moffen                                  Mammas stora kille

 
                              Leker med traktorn vid havet

                             
                                Skottkärran var med den med

Planterat

I förra veckan var jag med mamma vid mormors grav och vi skulle plantera lite sommar blommor. Linus fick så klart följa med han med. men hur lätt är det att förklara för en som nästan är tre år att det är en kyrkogård vi är på och att man inte får springa hur och vart  man vill. Min smarta ide var att säga att det ligger folk och sover där. Då vet han att man ska ta det lugnt och inte springa omkring. Linus hyschade mig och mamma när vi var vid mormors plats man ska ju vara tyst när någon sover, han var så söt när han gjorde de. Sedan hjälpte Linus till att plantera och han var jätte duktig. När vi skulle gå så skulle Linus krama gammel mormor så han kramade blommorna vi planterat.


 
               Först får man lägga på ny jord för blommorna

 
                   Jorden ska fixas och blommorna planteras

                              
                                  Linus och det färdiga resultatet

Kan någon förklara detta?!

Har sett att det kommer två olika blad sorter från en av mina pellisar. Jag tänkte först att jag hade stuckit ner en stickling vid en annan Pellis. Men nu när jag tittade närmre på den så kommer domfrån samma rotdel! Hur tusan kan detta gå ihop?! Kan någon förklara det för mig??

         
     Såhär ser det ut i krukan                            Här möts båda i en rot

Grillkväll

Förra lördagen var Mia, Jocke, Carlsson och Maria här och grillade med oss. Vi hade jätte fint väder och det var så gott att sitta ute och äta. Sedan på kvällen spelade vi ett stooort fia med knuff. I lagen var det Mia och Carlsson, Maria och Daniel, Jag och Jocke. Dom andra två lagen fick välja först vilken färg dom ville ha och sen började vi att spela. Ganska så snart gick jag och Jocke upp i ledning och dom andra två lagen började anklaga oss för fusk.. Kan ju säga det att det fanns vissa dåliga förlorare i spelet.. Nämner inga namn då man märker de på dom fina gräsfläckarna personen har på ena knät... Hehehe...

 
                                                   Massa god mat
 
                                                                 Spelet kan börja.....
 
                  Jocke                                       Man kan ju spela på olika sätt...
 
Spelplanen                                               Stoppljus vart det på planen
                                  
                              Tadam! Den super dåliga förloraren!!!

Sol sol sol

Hade en helt underbar dag ute med Mia i solen. Vi solade och hade det gott ute i det fina vädret. Senare begav vi oss av för att hämta Linus på dagis. Och det vart mer mys ute och sedan gick vi självklart och köpte glass.

 

                                

                 

RSS 2.0