Nu börjas det

Ja tänk va o underbara lördags månar kan vara.. Jag fick iof sova till halv nio men efter det så brakade helvetet loss här hemma. Linus har börjat att tända lampor i tid och o tid och idag sa jag till honom fem ggr att han inte skulle ända en lapa utan resultat, när jag kom fram till honom och tyckte att han skulle släcka lampan så slängde han sig på golvet och total vägrade att göra det. Jag bar då in honom på hans rum för att visa att lyssnar du inte så åker du in på rummet. Linus gensvar var då att kasta ut nappen och Giggy i hallen och jag ansåg det att kastar han ut det så får det ligga där ute, man får stå sitt kast.. Han vart då helt hysterisk och slängde sig på golvet och skrek, vart stel som en pinne och försökte åla sig ut ur rummet, men näpp det fick han inte göra. Han skrek som en stucken gris och jag bara stod där och kollade på honom och han bara skrek mer och mer. Han slängde igen dörren, ja ja han får la ha den stängd då tänkte jag, då vart han ännu mer arg och skrek så han nästan tappade andan. Han försökte åter igen ta sig ur rummet men han fick inte då jag försökte tala med honom, då vart han ännu mer arg och började slå mig på armen, men inte ens då vek jag undan utan försökte tala med honom. Tillslut tog jag tag i handen för han skulle sluta slå mot mig och jag skulle säga ifrån att man ej får slåss. Då bet han mig i handen och jag sa till verkligen på skarpen och då förstod han att han gjort fel för han lugnade ner sig och bara stod och kollade på mig. Jag förklarade att man bara får pussas och kramas och inte slåss för det gör ont. Sa aja Linus och han upprepade snällt aja Linus. Han såg verkligen ledsen ut och jag frågade om han skulle göra om det igen och fick då ett nej, vi får se hur länge det håller. Sedan kramades vi och jag sa att det var okej nu men att det var aja Linus. Ja så nu börjas det med det eviga prövandet, skriket, testandet, kan man slåss utan att mamma och pappa blir arga..  Ja så gäller det att vara benhård och inte vika en tum.

Nä nu ska jag busa med min lilla "ängel" till son 


Lite blandat

Tänkte jag skulle lägga upp lite härliga blandade bilder från resan så här kommer en salig blandning =)


                                
                                    Alla sa till oss att slappa så det gjorde jag.....


                                 
                                    

                                 
                                   Utsikten från balkongen

                                
                        Några som åkte ikapp oss när vi seglade och ville ha rom

                                
                                     Utanför hotell entren

                                
                                       En växt jag ej vet vad det är

                                 
                                       Kvinnan och mannen

                                
                                          Vid ingången till vårat rum hade vi husdjur =)

                                
                                        Våran strand

                                
                                     Hitta Daniel....

                                
                                   Inget ovanligt att se Daniel med en öl i handen här...

                                 
                                Här är vi men vi har åkt runt HELA ön

                                
                                   En anann växt jag måste slå upp..

                                
                                          Gott å bada

                                
                                                      Vi

                                
                                             Ett mango träd

                                
                                    Vi med Maud och Hasse i jeepen

                                
                                        LAndskapet vi åkte igenom med jeepen

                               
                                     Dålig kvalite eller hårdhänt??

Så där var lite smått å gott från resan =)

Coche

En tur heldag ute på havet med ett stopp på en ö med kritvita stränder, et var så vi skulle avsluta våran resa till Isla. Vi blev hämtde vid sju tiden på morgonen för att sedan åka till de katamaraner vi skulle åka med ifrån Polamar till den underbara ön Coche med de kritvita stränderna. Dagen verkade att bli helt underbar och vädret var jätte fint. Vi hämtade upp några gäster på andra hotell innan det bar av på riktigt. Vi var lite halv putta på att vi skulle få åka en två vånings katamaran med motor då bilderna vi sett var en enplans med segel, men som vi sa det blir ju en härlig dag iaf. När vi närmar oss stället där båtarna är så ser vi både en plans och två plans, det bästa var ju att vi slapp åka två plans och fick njuta på enplans katamaranen längst fram i nätet. Så underbart kunde det ha varit, vi fick snabbt flytta oss från nätet då det skvätte upp enormt mycket vatten. 

                                  

                                  

                                 
                                  Man ser hur det skvätter här..

Men vi satt fortfarande längst fram och det var helt underbart. Det blåste ganska mycket men inte så mycket så att det vart kallt, blöt kan jag lugnt säga att man blev, jag behövde inte doppa mig vid bad stoppet som dom gjorde om man säger så.. Och Daniel han tvättade pengar.... Vattnet var helt underbart fint, turkost mötte det mörkblåa vattnet. 
 
                                  

Jag kan ju säga det att var ju inte direkt törstig för de serverade att dricka med jämna mellanrum =) Vi började med att åka runt nästan hela ön Coche och detta tog nästan tre timmar och sedan begav vi oss in mot land och de kritvita stränderna. När vi var påväg in så var det precis som om man var påväg in i ett vykort så  vakert var det.

                                   


 När vi åkt så långt in båten kunde komma fick man antingen simma in till land eller åka med den båt som hämtade oss. Vi tog båten in eftersom vi hade ryggsäcken med oss. Väl i land tog vi ett par platser i solen som vi skulle ha under dagen. När jag tog av mig kläderna jag hade över badkläderna såg jag med en chock att jag hade fått jätte mycket färg på benen och hade fått JÄTTE fina ränder efter shortsen jag hade på mig... Det såg bedrövligt ut kan jag säga, kände mig som en polkagris. Efter en timams solande och badande var det dax för mat, detta var en buffe som var underbart god. 

                                 

                                 


Efter maten vart det mer bad och sol. Jag och Daniel gick längs stranden och kollade efter snäckor att ta med hem. Vi fann snäckor som var svarta, röda, lila, rosa randiga mm. Vi hade kommit till paradiset. Vi hade sammanlagt tre timmar på starnden där vi var innan vi skulle bege oss hemåt igen.

                                

När vi gick ombord på båten sa dom att dom skulle lägga våra väskor inne i "hytten" som fanns för det skulle bli blött annars, dom berättade även att dom dragit upp rutan som skyddade föraren från blåst och vatten. Jaja tänkte vi blir det för blött så går vi in. Vi var fyra dumma svenskar som satt längst fram och vart dynge sura. Det fanns inte en torr fläck på mig efter en stund, men skoj hade vi. Vi försökte att inte bli lika våta genom att handukarna övern benen. Detta var roligare än på Liseberg om man säger så. Till slut var det ingen vits med att gå in för då var vi så blöta. När vi åkte fram där över vattnet såg vi en å annan flygfisk och dom flyger verkligen över vatten ytan. Det var fräckt att se. Ja detta var en perfekt avslutning på våran semester.

                                

El Copeì

På tisdagen begav vi oss iväg till nationalparken El Copeì för att vandra i dess djungel/regnskog. Våran guid Juan är en man på 75år som är uppvuxen här. När vi kommer fram håller Juan på att lassa på det som ska med upp till deras gård i djungeln. Juan var två äpplen hög och det såg så roligt ut när han packade åsnan och skällde på den för att den inte stod stilla och gjorde som han ville.

                           

Sedan begav vi oss av på våran vandring uppför El Copeì berget in i dess djungel. Något jag reagerade på var att nästan allt heter El Copeì, berget heter så, själva nationalparken heter det och det heliga trädet heter El Copeì. Det var inga direkt grusade vägar vi gick på utan man fick ha tungan rätt i mun för att inte snava eller snubbla på stenar och grenar som låg på våran "stig" Efter vägen såg vi mängder av palmer i alla dess slag, mango träd, bananer, svärmorstungor som är en krukväxt här hemma. Vi gick där det vanligt vis rinner vatten men det var helt uttorkat nu då det inte regnat på ett bra tag. 

                            

Vandringen började med att Juan och åsnan gick sist men åsnan var så sur att den fick gå sist att den vägrade gå, dom fick gå om oss och då går åsnan glatt framåt. Juan riktigt sprang längs stigen och vi fick verkligen skynda på i vissa fall. Under tiden kunde han bara binda åsnan och göra en avstickare rätt ut från stigen in i djungeln, en gång kom han tillbaka med ett palmblad som inte slagit ut än och började fixa med det, han kapade av det så det blev kortare och sen väcklade han upp det och vips så hade jag fått en solfjäder =)

                            


Vi fick även veta det att folket på Isla vallfärdas hit en gång per år för att gå till det heliga trädet för att sen ta sig till toppen för att stanna där en natt och plocka ett palmblad av en viss sort för att sen gå ner och gå till en kyrka och lämna bladet till en präst för att han skulle göra ett kors av det. Under vandringen såg vi lite fåglar men det värsta var nästan när dom stannade framför ett nät där det satt två spindlar, vi fick reda på att dom var en släkting till tarantellan, usch vad det kröp i kroppen på mig efter det.

                           

Nästa stopp var framför det berömda El Copeì trädet där folk lämnar gåvor, gisses vad stort trädet var!

                           

                           
Vi stannade till i en backe där Juan tog tag i en lian och svingade sig ut över ett litet stup
Sedan fortsatte vi att gå för att snart vara framme vid vårat mål. Innan vi kom fram dit såg vi en Helicornia, en väldigt dyr snittblomma här hemma i Sverige. Det var riktigt kul att se den på riktigt.

                           

Där vi stannade växte det bla banan, kaffe, papaya, mango, brödfrukt, annanas, sockerrör, myntor av dess olika slag, en kastanj sort, kakao träd mm. Det var helt fantastiskt att få se alla dessa växter i sin riktiga miljö. Sedan hittade jag även blad som såg ut som orkide blad men är tveksam iaf.

                               

                               
                                                                  Kaffe

                              
                                              Annanas

                               
                                                            Orkide?

Vi fick se den enkla bostad dom hade, om ens kan kalla det för bostad. Vi såg även det så kallade badkaret som kan användas till mycket, bla att koka socker i när det gjordes. 

                               

                             

Sedan gick vi en liten bit till uppför berget. Efter en fika begav vi oss neråt igen. under våran vandring såg vi jätte fina fjärilar, en var jätte blå och så stor att den skulle täcka min hand.


Lite uppdatering

Ja vi har det allt bra har i varmen. Det kan nastan inte bli battre. Varat bagage kom i fredags med en flaska skumpa fran varan reseledare Alexandra eftersom vi hade gift oss. 

                                   

Efter att vi fatt bagaget var det bara till att opacka in oss i de jeepar som kom hit for att hamta oss infor den jeepsafari vi skulle aka pa. Vi akte me datt aldre par som heter Maud och Hans och vi hade det jatte trevligt med dom. Vid forsta stoppet vi gjorde fick vi halla varsin Ara papegoja pa armen.

                                   

Sedan bar det av mot mangrovi trasket for att aka batar och kolla pa dom djur som fanns dar.

                                   

                                   

                                   

                                    

Efter detta for vi till en strand dar vi at och badade dom tvingade oss att dricka rom ur en flaska och jag sager bara USCH vad ackligt det var!! Na nu har jag inte tid att skriva med ska ner och bada i havet.
Ha det gott dar hemma


                                   

                                   

                                    

                                    
                                           Vi avlsutade dagen med Kocko locko

Resans start

Pa morgonen kom pappa och hamtade oss hemma sedan bar det av till flygplatsen. Planet gick som det skulle och vi landade i Frankfurt. Dar var det nastan bara till att ga direkt till det andra planet.
Nar vi val sitter pa planet far vi reda pa att det kommer bli forsenat da det ar is pa vingarna, detta gjorde att vi blev forsenade i tva timmar.

                            

Den langa flygresan gick battre an vad vi trott da vi sov mycket och kollade pa film, det var sa snopet for vi astt precis bakom forsta klass sa det var bara ett skynke i mellan. Val framme i Venezuela vantar vi pa att vara vaskor ska komma men vi gav upp da dom i sverige sa att dom skulle komma pa porlama. Men detta visade sig vara fel och vaskorna blev kvar i Frankfurt. Vi fick reda pa att alla svenskars vaskor var kvar dar. Sa pa onsdagen var det till att ga ut och kopa badklader och shorts da det var lite varmt att ga runt i jeans =)
Vi har det bra trots att vi bara har tva ombyten, ett par trosor/kalingar en kapsyloppnare som kam. Vet ej nar varat bagage kommer till oss. Men vi har det bra iaf. Har varit pa en marknad idag som kallas for kaninmarknaden. I morgon ska vi pa jeepsafari runt on. 

                             

                                                    Utanfor kaninmarknaden

                             



Ha det gott i kylan dar hemma, vi svettas som tusan har =)

Hur ska jag överleva?

Ja nu sitter jag här kvällen innan vi ska åka. Vi har varit iväg och lämnat Linus och Doris hos mamma. Och det gick lättare än vad jag trodde, men nu i efterhand känns det så konstigt när inte mitt monster är här hemma. Jag tassar lite på tå för att inte väcka honom men sen kommer jag på att han inte är hemma utan sover säkert jätte gott hos mamma. Sen är det ju Mia, hur ska jag klara mig utan att prata med henne på TIO dagar?? Det går inte en dag utan att vi pratar eller ses. Idag har vi träffats iallafall, hon passade Linus medans jag städade och sen så fikade vi i Frölunda och åkte sen hem till oss. Hemma fikade vi igen (vilken ovanlighet...) och sen tonade Mia håret på mig. Mia hjälpte även mig att packa, hjälpen var så bra att hon fick med sig kläder hem också. =)

Jag vet inte riktigt hur jag ska överleva utan min snutt Linus. Har aldrig varit utan honom så länge, en natt tror jag är det längsta. Ett tag tyckte jag att det skulle bli jätte skönt att få vara ifrån honom för att ta igen sig efter allt som hänt. Men å andra sidan har jag lite dåligt samvete över att jag åker på grund av det som hänt, att jag inte kommer att finnas här OM det skulle hända något. Inte för att jag tror det, för han kommer ha det så bra hos sin mormor. Men tanken finns där hela tiden, tänk om något händer, skulle aldrig förlåta mig själv då....

Nä nu ska jag återgå till att packa för att sedan försöka sova ett par timmar innan pappa kommer och hämtar oss. Kommer att tänka på er mina kära här hemma och sakna er massor, men tio dar går nog fort =S

KRAAAM till er alla

Mera åk i backen

Nu på kvällen kom Mia förbi oss i full mundering för att gå ut och åka pulka. Vi såg ut som tre uppstoppade korvar som var ute och gick, så varmt klädda var vi. Mörkret hindrade oss inte att åka i backen och ha det kul med Linusen. Tror jag och Mia hade det roligare än vad Linusen hade.. Hehe tur att man har barn som man kan skylla ifrån sig på när man vill vara lite barnslig =) Efter en stunds pulka åkande gick jag in för att hämta lite bröd för Linus ville kolla på ankorna. Så vi promenerade bort till ån där dom brukar vara. Sen så lockade vi på dom och dom kom glatt upp ur vattnet för att äta av det bröd vi hade med oss. Vissa av ankorna (änderna) såg ut som strandade valar i all snön. När vi började mata dom frågade Mia om dom var tama, ni kommer förstå svaret genom bilderna jag lägger upp.. Efter matningen gick vi en härlig promenad runt området och sen hem, där vi sen landade i soffan med en kopp kaffe och Daniel var snäll och tände en brasa åt oss. Har haft en dunder mysig kväll med världens bästa MIA =)




                                     
                       Påpälsade och klara, nu ska det åkas!!

                                     
                                         Mia och Linus

                                     
                                         Vackra underbara Mia

                                     
                                      Dom strandade valarna =)

                                    
                                      Tama? Dom äter ur händerna på oss


                                      

                                   Äter direkt ur handen..
                                       


Ut i snön

Efter vårat lilla bråk mellan mig och Linus skulle vi bege oss ut i snön och åka pulka. När vi höll på att ta på oss alla kläder så ringde Robban och sa att dom var påväg till oss för att åka pulka och köra lite fyrhjuling. Linus tycker fortfarande att det är läskigt när man startar fyrhjulingen. Men Daniel blir som barn på nytt när den är igång. Han hade jätte kul ute på gräsmattan och på gatan utanför oss. Sedan åkte vi lite snowracer innan dom andra kom och det gillade Linus. Ello skulle för första gången köra fyrhjulingen och Mikael visade henne hur hon skulle gasa och bromsa. Hon var jätte duktig och förstod snabbt hur hon skulle göra och åkte iväg från oss så vi fick gå efter henne, hon hörde inte när dom ropade på henne. Jätte bra gick det för henne, inte rädd för fem öre.
Efteråt gick vi in och drack kaffe och varmchoklad. Linus skrek som en stucken gris då det stack i fingrar och fötter på honom efter kylan ute. Det tog inte många minuter innan han somnade på soffan, så trött var han.


                                     
                                     Daniel försöker visa Linus att den inte är läskig


                                     
                                     Daniel blir barn på nytt

                                     
                                        Sötnosen själv


                                      
                                      Linus skrattar med heeela ansiktet

                                     
                                        Linusen och pappa

                                     
                                       Hej vad det går!

                                     
                                      Jag och prinsen

                                     
                                           Robban och Linus åker

                                     
                                       Mikael visar Ello hur hon ska göra

                                    
                                      Linus och Robban

                                     
                                       Robban och Linus rullade ner för backen
                                     

Trots alla trots

Idag hamnade jag i en jätte konflikt med Linus. Han har det senaste börjat med att riva ut ALLT ur sin bokhylla i lekrummet och då menar jag ALLT. Och idag tyckte jag det att ska man riva ut allt så måste man städa upp efter sig oxå. Man kan inte bara ha kul och riva ut det och sen strunta i att plocka upp efter sig. Så jag sa till honom att städa upp och till en början med så plockade han jätte duktigt, la var sak på sin plats. Sen sa det bara stopp och han vägrade att städa, då sa jag det att städar han inte tar jag bort alla hans leksaker. Han fortsatte att vägra plocka och då började jag ta ut saker ur hans rum och la dem i data rummet. Linus skrek som en stucken gris för han var så arg på mig att jag tog hans saker. Men ändå skulle han vägra att plocka upp i rummet. Det slutade med att jag nästan plockade bort allt ur rummet och la det bland dom andra sakerna i data rummet. Ojoj vad arg han var på mig, men skulle inte plocka upp sakerna. Daniel kom hem mitt i våran konflikt och stod mer elelr mindre med hakan i backen av allt skrik av Linus och min envishet med att inte ge efter och ge honom sakerna igen. Jag försökte sätta mig ner och prata med Linus men då vart han som en ål i famnen och skrek och vred sig ur famnen på mig. Sen så slängde han igen dörren till sitt rum och stängde in sig där ett litet tag. Efter en stund då han lugnat sig något lyckades jag att prata med honom och vi gick och städade upp det sista. 



                                      
                           En arg Linus som vill komma åt sina saker
                
                                      
                                         Oj vad arg jag är!!!!
                                      

Ullared

Daniel bestämde sig för att vi skulle ta oss en tripp till Ullared för att handla lite. När vi sitter i bilen börjar vi prata om att det ska börja snöa på kvällen, men vi hann inte många meter innan det började snöa. Det verkligen vräkte ner snö ocg Daniel var måttligt glad på de bilar som låg och puttrade i 40km/h på vägen. Det jobbiga var att vi inte kunde köra om då det var så halt och dålig sikt framför oss. Det tog oss över en timma att åka dit. När vi väl var framme begav vi oss in i butiken och det var så lugnt och skönt där inne, nästan inget folk alls. Linus kollade på alla tomtarna som var där och sa hela tiden läskig tomte mamma, men han skulle kolla på dom iallafall. Blev lite besviken på utbudet som var där inne, fanns nästan inget alls att köpa som föll mig i smaken. Jag kom därifrån med ett linne+ mys byxa, en t-shirt och värmeljus. Till Linus vart det ett par byxor och sex par strumpor. Daniel hittade lite mer, några t-shirts, kallingar och en jacka. Ja det var inte mycket vi handlade denna gången så var som sagt lite besviken på vad som fanns där. När vi kommer ut ur butiken ligger det nog 15cm snö på bilarna, som tur var så parkerade vi i p-huset och slapp skotta fram bilen. På väg hem försökte jag att fota hur mycket det snöade och hur mycket det hade kommit så några bilder kommer det att komma upp här sen. Daniel vart åter igen putt på hur sakta folk körde, vi kröp mer elelr mindre fram, jätte bra när det var uppförs backe och halt...... När vi kom hem lagade Daniel mat och efter det så la vi Linus och jag satte mig i soffan med min nys gosiga filt och Daniel tände en brasa till mig, åh vad mysigt det var.



Universeum

Jag, Mia och Linus har varit på Universeum och kollat på alla fiskar och djur som finns där. Först så åkte vi och åt lunch på grafitti cafet i Kållered och efter det åkte vi mot universeum. När vi kommit halv vägs så däckar Linus i bilen och jag lyckas ta ett kort på honom precis när nappen trillar ur munnen och det ser jätte kul ut. När vi väl är där så tittar vi på alla fina fiskar och fåglar. Linus kollar på en röd fågel som simmar i en ränna med vatten och den börjar att tvätta sig och skvätta med vattnet och Linus fick sig en dusch han med. Det tråkiga är att man inte får ha blixt när man fotar så korten blir inte så jätte bra, men de få kort vi tog blev bra iaf. 



                                     
                                        Två dårar i bilen =)

                                     
                                     Linus tappa nappen när han sov

                                     
                                       Mia och Linus kollar på fiskarna

                                    
                                          Mia och Linus kollar på ormarna

                                   
                                     Den röda fågeln som skvätte ner Linus

                                  
                                     Fina Mia

                                  
                                      Åh vad jag älskar gröna växter

                                 
                                      Jag och min fina prins

                                 
                                   Linus hittade en liten apa

                                  


Nyårsafton

Det tråkiga var att jag jobbade nyårsafton på dagen men det gick bra, dagen gick ganska fort då vi hade ganska mycket att göra. Sen hade jag lunch och då kom Mia och Jocke och hälsade på mig så vi och fikade, så nu har man ätit sin första semla för i år. Åh vad färsk och god den var, MUMMA! Vid två tiden hade vi lyckats att sälja det mesta av våra fyverkerier och hade bara två sorter kvar efter detta så folk kom bara in och frågade om vi inte hade mer sen åkte dom till andra ställen för att inhandla det dom var ute efter. Vid halv fem hade vi så mycket att göra att Anton kunde plocka ihop fyverkerierna och bläddra i en tidning, Angelika hade inte mycket mer att göra i kassan hon utan kunde plocka och städa runt omkring. Sen komma mamma och hämtade oss så vi släppte av Angelika i Mölndal och sen körde mamma hem mig. Väl hemma var det bara för mig att börja med maten, gästerna skulle komma vid sju och jag var hemma vid kvart i sex. Men det gick bättre än jag väntat mig. Jag klädde sedan om till min nya fina svarta klänning =) Sen gjorde jag bordsdukningen. 


                                     
                           Min fina bordsdukning, finare när det var tänt


Dom som ska fira nyår med oss i kväll är mamma, Garry, Roger (Daniels far) Annika, Julia och Jonatan.
Till förrätt gjorde jag och mamma snittar med rostbiff, vildsvins skinka, mimosa eller kräftsallad och grönsaker på vart jätte gott. 

                                   
                                     Förrätten är på plats

                                    
                                       Vi alla till bords

                                    
                                           
                                   
                                       Min fina prins

Efter detta åt vi oxfilè som Daniel först stekte på och sen in i ugnen med, bakad potatis och rödvins sås till. Får inte glömma salladen som är det viktigaste för min del =) Detta vart också dunder dunder gott. Efter maten åt vi marängsviss, drack kaffe och likör. Sen var alla så mätta att vi satt och pratade runt bordet. Barnen lekte rövare i hela huset och hade det jätte kul. 

                                   
När klockan närmade sig elva låg Linus och Julia på soffan och kollade på tv. 
 
Strax innan tolv begav vi oss på gatan med champange och rakter. Linus tyckte det var lite läskigt med raketerna men tog det jätte bra. Sedan var det bara att skåla till tolvslaget och pyromanen Daniel hade jätte kul med alla raketer och smällare. Något som verkade populärt i år var dom Thailändska rislyktorna som svävar med ett ljus i. Jätte fint var det. 

                                   
                                   Strax innan tolvslaget


                                  
                                   Linus och Roger kollar på raketerna 

                                   
                                   
                                   Pyromanen själv =)

                                  
                                   En av raketerna vi firade av

Sen var det till att gå in då Linus självmant frågade om han fick nana säng, det var nog rekord igår för jag hann bara ge honom vällingen sen sov han. Vi andra mös i soffan framför brasan och bara pratade.


                                  
                                   Garry framför brasan



Hade en jätte trevlig och lugn nyår och det var så skönt. Gott nytt alla mina kära och vänner!!


Shopping med Mia

Hinner inte riktigt med att skriva här längre, dels så var det ju mycket innan bröllopet sen var det jul och mycket att göra på jobbet. Ska försöka få med det mesta som gjoets här det senaste. I måndags var jag, Mia och Linus i Kungsbacka och shoppade, vart lite smått och gott vi hann få köpt innan Linus vart ett monster. Ni kan nog förstå oss då Linus bara sov fem minuter på HELA den dagen och det var när vi stod i kö i mataffären. Efter shoppingen åkte vi hem till oss och fikade och pratade som vanligt.

RSS 2.0