Börjar sent

Usch vad man kan vara trött, ögonen går knappt att hålla uppe och jag måste verkligen masa mig upp ur min varma goa säng. Måste lämna Linus på dagis eftersom jag jobbar idag. MEN det bästa av allt, ja idag tycker jag faktiskt att det är bra. Annars är jag inte det minsta glad eller lycklig över det och jag bara tycker det är tråkigt. Jag börjar först klockan 13 idag och kan faktiskt gå och lägga mig och vila en liten stund till. Avskyr verkligen denna jobb tiden då jag jobbar mellan 13-18, innan så jobbade jag mellan 8.30-13 och hade resten av dagen ledig. Det var helt underbart eftersom jag sedan går på fredag morgon och jobbar sen hela helgen, då hade man halva torsdagen ledig och kunde ta det lugnt innan helgen. Men nu blir det halv sent även torsdag, då jag kommer vara hemma vid 20 tiden. Ja ja man kan inte alltid ha det som man vill utan det är bara att göra det bästa av saken och bita ihop. Som sagt idag älskar jag tiden. Nä nu ska jag krypa ner i sängen och dra täcket över huvudet, ha en bra dag alla som läser :D

Saknar

Igår orkade jag verkligen inte blogga var hur trött som helst. Jag spenderade hela dagen med Linda och alla barn, sammanlagt var det fyra barn. Men jag kasnke ska räkna Linus som två.. Vi lunchade på IKEA och det var helt underbart att inte behöva stöka i köket och sedan fixa med all disk. Så säger tack Linda för en underbar dag, trots att jag inte höll allt jag lovade. Tänker på utlåningen av min soffa ;)
Idag onsdag har jag varit i Sävedalen och hälsat på Mia i blomsteraffären hon jobbar extra i. Åhh vad mysigt det var och jag märker verkligen nu hur mycket jag saknar det. Ville bara fixa och dona runt i hela butiken, det kliade verkligen i fingrarna och jag fick säga till Mia att hon skulle stoppa mig flera gånger. Annars hade jag nog stökat runt i hela butiken. Jag råkade att fixa lite i snittkylen med att hänga upp "provrör" i glas i ett hönsnät för att sedan dekorera dom med gerbera och lite gräs. Sedan råkade jag också att flytta runt och fixa till i ett gigantiskt skåp med massa fina saker i. Efter vårat stök i själva butiken tog vi tag i själva disken och i området runt omkring. Vi flyttade undan massa saker och ställde i ordning, sopade plockade undan och gjorde det jätte fint. Enligt oss iallafall. Vi får se vad butiksägaren säger i morgon när hon kommer, eller om Mia ställer om allt vi har gjort till så som det såg ut innan.. Hehe vem vet.



Gerberan i kylen                   Skåpet Mia fixade i med massa fina saker



Det underbara fina vita skåpet jag gärna hade tagit med mig hem....



Åhhh vad jag vill jobba i blomsteraffär igen, som jags aknar det!


Vagel

Visst är det underbart när Linus vaknar upp strax efter klockan sex och vi måste gå upp tidigast sju, jippi vad jag älskar dom dagarna. Speciellt när jag sedan ska jobba hela dan och inte kan gå runt och vara halv dan. Det är bara att inse att man måste masa sig upp, bre en macka och sätta på pippi på tvn. Men smart som jag är så kryper jag ner i sängen igen och mojar mig som vi säger, lägger mig och läser min bok som jag bara mer och mer blir besviken på. Sen till råga på allt så har jag fått en vagel i ögat, den sitter sådär underbart mitt i syn fältet så jag ser den hela tiden. Jaja bara att leva med det med, sånt är livet. När vi kom till dagis hängde där ett fint färgat kort som det stod Linus på, Linus har blivit bjuden på sitt första kalas. Åhh vad kul, jag tror jag gör större sak av det än vad Linus gör. Men tänk, min plutt har blivit bjuden på kalas det betyder att han börjar bli "stor" nu. När jag sedan skulle ringa och säga att Linus jätte gärna vill komma (han vet dock inte om kalaset) så var killen som skulle ha kalaset sjuk, synd. Men det blev bara uppskjutet så kalas kommer det allt att bli sen. Killen Linus skulle på kalas hos hade åkt på vattkopper så nu får vi se om Linus får det också, hoppas lite på det så har vi det avklarat sen. Annars på jobbet har dagen bara försvunnit, vet inte riktigt vad jag har gjort. Vet att jag tömt två stora lådor men sen har jag ingen direkt aning, dagen har bara rusat iväg och vips så var klockan så mycket att vi skulle förbereda för stängning. Jag och Angie mötte upp mamma i Mölndal och hon var så snäll och körde hem oss, gör så jäklans mycket när man får skjuts hem. Guld värt är det!

Lite hur det ser ut

Tänkte jag kunde slänga in lite bilder på hur det har blivit här hemma, tog några snabbt innan så dom är inte jätte bra, något iallafall. Tråkigt nog har min mobil börjat ta halv taskiga bilder, men ni får nöja er med detta denna gången.




Mina fina tavlor jag har gjort, sitter nu på sin plats i hallen


Väggordet på sin plats i hallen det också, tur man har en stor hall



Det nya tv rummet nästan färdigt, ska bara upp tavlor, köpas en matta mm

Maraton

Då får man tänka sig tillbaka och köra ett nytt blogg maraton då man inte orkat att blogga på några dagar. Jag har säkert glömt en massa saker men men så blir det ibland. I fredags träffades jag och Mia i kungsbacka, vi började med att luncha. Annars skulle vi aldrig att orka shoppa som stod på schemat. Vi for fram och tillbaka mellan butikerna och Maria fick så ont i sina fötter och då var vi ju tvungna att köpa ett par nya skor till henne. Jag fick köpt mig ett par byxor, linne, en kofta och ett par skor som jag lämnade tillbaka då jag inte trivdes med dom. Jag var ute efter en jacka men fann ingen. Efter våra bravader i Kungsbacka for vi hem till oss och drack lite kaffe, ett måste när vi ses. Senare på kvällen vart det pizza för våran del, var så sugen på det. Jag testade en ny pizza men var inte helt nöjd med den, ska nog hålla mig till min favo i fortsättningen. På lördagen så lämnade vi Linus hos Aina en liten stund så vi kunde fara till TUR mässan. Alltid lika kul att kika runt bland resor och drömma sig bort. Många resor vi vill göra men vi anser att vi måste vänta ett litet tag till då Linus är för liten för dessa nu. Men det kommer nog ska vi se, förr eller senare. Idag söndag har jag legat och små sovit fram till halv två, ja så länge vart det och det var helt underbart. Det behövdes verkligen. Men kan ju inte direkt säga att jag sovit hela tiden från igår när jag la mig. Mellan sju och åtta var jag vaken med Linus och sen efter det har jag vaknat till och från hela morgonen. Vi fikade lite innan vi begav oss iväg. Vi åkte till 421 där jag skulle kika på en jacka jag sett. Jag fick äntligen tag i min jacka och planerade att jag skulle ha den i morgon när jag åker till jobbet. Men HA där fick jag och det började att snöa, JIPPI vad kul. Bara att ta på sig vinter jackan igen och se glad ut. Just nu håller vi på att vänta på maten som ska bli klar, det blir en god stek i ugnen med potatis, sås och gelé till. Mumma ska det bli. Annars idag blir det bara att ta det lugnt, jobbar ju sent i morgon som vanligt men är ledig tisdag och onsdag. Har inget direkt bestämt dom dagarna så vi får se vad det blir. Ska kanske träffa Linda på onsdag det hade varit jätte mysigt då vi inte setts på JÄTTE länge. Nä nu ska jag njuta av resten av söndagen med att tända lite ljus och njuta i soffan. Hoppas ni får en trevlig läsning om vad som hänt här det senaste.
Kraam alla

Underbara väder

Denna veckan har bjudit på ett helt underbart väder och så fort det blir fint väder så måste man ju ha lite fint på utsidan. Så jag har planterat min första vårgrupp och nu står den så fint så på bordet på utsidan. Jag har bestämt mig för att jag tycker det är himla fint med vita blommor och ska nog köra på det på utsidan i år. Jag behöver nog inte berätta vilka färger min grupp gick i, låter bilden visa sen istället. Jag har även tagit två helt underbara busiga vårbilder på Linus när vi var påväg till dagis en morgon.





Min fina vårgrupp


Bus påväg till dagis i vårsolen

Neurologen

Då har vi avklarat utterligare ett besök hos neurologen och detta gick jätte bra. Men Linus ville inte göra vissa övningar så det var att truga och tjata lite, har han bestämt sig för att inte göra något så gör han inte det. Hon tyckte även att allt såg bra ut och att han var väldigt aktiv. Men det vet vi ju sen tidigare så det var inget nytt. Vi ska på ett nytt återbesök om ca 6-12 månader, det beror lite på hur det blir under semester mm. Så även denna gången gick vi därifrån med ett besked som bara var bra, helt underbart är det. Annars idag blir det inte så mycket, ska städa en hel del hemma då mäklaren kommer hit på måndag (21/3) Sen ska jag jobba i helgen och då brukar det inte bli så mycket mer gjort för min del.

Fix hemma

Jag började veckan med att jobba, Daniel var hemma från jobbet då dom har så lite att göra. Så han har passat på att fixa i vårat gamla datarum. Vi satte in en ny dörr i hallen som ni vet och slog igen den gamla från datarummet. Vi har även höjt upp golvet i datarummet, tapetserat och byggt ett skrivbord/skänk. Detta har blivit ett tv rum till Linus så nu slipper vi kolla på Pippi, Thomas tåget, shaun och dom andra filmerna som går på högvarv här hemma. Sen har vi även blivit klara i hallen och det vart så jäklans snyggt, är hur nöjd som helst. Jag har fått upp mina egengjorda tavlor i hallen och mitt väggord som jag hade beställt. Åhh vad fint det blev. Linus har ju självklart varit med och fixat i datarummet, han har spikat och mätt. Har fått massa underbara bilder på honom när han fixar som mest.



Det ny golvet ska mätas och spikas


Linus och Daniel skruvar                      Ett litet smakprov på rummet


Första kaffet på trappen är avklartat också

Mys pys morgon

Fick sova till strax efter sju idag och det var helt underbart, fick ligga kvar till strax innan åtta och mysa med kotten. Sen ville han gå upp och kolla på tv och äta en macka. Jag passade på att krypa ner i sängen medans kotten kollade på film men jag fick ingen ro att ligga kvar så jag gick upp och gjorde mig en kopp te och tände massa ljus. Det första Linus säger då, mys pys mamma. Så fort man tänder ljus har vi myspys, jätte mycsigt tycker jag. Måste ju säga det att jag verkligen älskar mina helger då jag är ledig, man behöver inte stressa, man kan bara vara. Krypa upp isoffan på morgonen under en filt med en kopp te i handen och massa ljus som lyser fint. Åh vad jag gillar det lugna sköna på morgonen med inga måsten. Jag tror att man uppskattar det mer när man jobbar varannan helg och inte jämnt är ledig på helgerna. Idag ska vi på ett års kalas för Mira, ska bli mysigt att få träffa den delen av familjen, blir dock inte så ofta längre. Men jag och Mikaela kämpar på att träffas så ofta vi kan. Hoppas att min present går hem idag, tycker den är hur söt som helst. Efter kalaset blir det nog att handla lite för att göra god mat idag. Vi pratade igår om att Linus ska sova hos farmor och farfar i natt och då kan vi passa på att äta lite gott och bara mysa hemma i lugn och ro. Man får ta tillvara på alla chanser man får, det betyder så mycket.




Miras paket                                                   Prinsen klar för kalas

Ankor

Mia kom hit efter mötet på facket och vi drack kaffe och fikade, ett måste när vi ses. Vi var ganska fascinerade av vädret. Först när jag steg upp på morgonen var det strålande solsken ute, sen snöade det. strålande solsken, regnade, snöade, strålande solsken, snöade. Ja så höll det på i stort sett hela dagen. När vi såg att det vart blå himmel tog vi på oss ytterkläder och begav oss ut på en liten promenad. Vi gick mot centrum för jag skulle hämta ut två paket som hade kommit. Vi tog med oss lite bröd som vi matade "ankorna" med. Jag upptäckte medans vi matade dom att dom kan hoppa jämnfota och tyckte det var jätte kul. Sen begav vi oss hem och började slå in Miras paket, vi ska på kalas fför henne i morgon lördag. Mia var tvungen att åka då hon skulle iväg på ett litet ärende. Tack Mia för en mysig dag som vanligt! Strax efter fem begav vi oss mot Kållered då vi skulle inhandla en present till Angie. Hade kollat ett par jätte fina örhängen till henne, men eftersom man är ute i sista sekund så var ju dom slut, så det var bara att tänka om. Men kom därifrån med ett par andra och det verkade som att dom gick hem. Vi fick dundergoda pajer att äta, fruktsallad med glass och en UNDERBART god chokladkaka. Ja den var så god så god, alla rynkade näsan på att det var 400gr fett i men med all choklad vart den helt underbar. Det var i princip bara jag, Pia och Jugge som tyckte om den. Jag tror Pia är en chokladråtta precis som jag :D Jag kan absolut tänka mig att göra den själv så det blir att sno receptet av Angie. Det bästa är att jag får ha den själv då Daniel inte gillade den. Jag fick även mysa lite med Liam och jag kan ju säga det att jag stäckte ganska mycket på mig då han varken ville gå till Aina eller L-G. 

Trött

Sitter som en säck potatis i soffan och ögonen går i kors. Kan inte förstå hur trött man kan vara efter en lång dag på jobbet. Det har varit lite kaos på jobbet idag då det har varit några sjuka och inga som kan komma in och jobba. Jag fick böna och be Angie att hon skulle komma in och snäll som hon är kom hon in och stängde med mig, tur de annars hade jag fått stänga själv (hade fått fixas på något vis) Dagen på jobbet har gått fort och jag har byggt om en massa på min avdelning. Jag och Angi prromenerade till bussen och otur som vi har börjar det att regna, innan vi kom fram till hållplatsen nästan öste det ner. När vi kom till Mölndal stod Aina där och väntade så det blev att ta följe med henne med. Väl hemma värmde jag bara lite mat och nu sitter jag här i soffan och är hur trött som helst. Ska strax lägga mig. Men först måste jag sitta och minnas tillbaka tre år och 364 dagar. För i morgon fyller underbara Elsa fyra år, jag hann precis komma in på förlossningen då min vän Linda låg där. Jag skulle ta hand om hennes andra dotter medans hon och hennes man var där inne. Jag minns det som igår, handen jag la på hennes axel och sa att jag var där. Bebisen hennes man kom ut med inlindad i en filt. Bebisen jag fick ta hand om medans min vän Linda var inne på operation och låg på uppvaket. Jag satt med en helt ny liten bebis, själv var jag i nästan i vecka 20. Jag kommer aldrig att glömma denna dag då Elsa föddes, det var en speciell men underbar dag jag alltid kommer att minnas som att det var igår! Elsa jag kommer alltid att finnas här för dig, du betyder något speciellt för mig!



Vurpa

Jäkla skit väder det är ute! Först så var det på sina ställen bara slask men på andra var det fruset. Det små regnade ute men sen övergick det i stenhård snö som föll. När jag skulle gå ner för en liten liten backe vid dagis så vurpar man, ja det måste ju ha sett kul ut. Båda armarna upp i luften, gick nästan ner i spagat men tog emot mig med ena armen. Så nu har jag sträckt båda låren och har ömma handleder! Och till råga på allt är det 3 plus grader ute! Underbar start på dagen!

SNÖÖÖÖÖÖÖ!

Precis när vi hade öppnat på jobbet ser vi hur det börjar snöa, aja tänker vi det kommer ju inte att lägga sig utan töar säkert bort med det samma. Men där fick vi, visst la det sig och vart kritvitt ute. Som tur var så började det att töa och små dugga ute. Mia kom tidigare till jobbet idag för att vi skulle kunna fika innan hon började och idag hade hon med sig hem bakade semlor. MUMMA var dom, trots att jag inte gillar mandelmassa så var dom JÄTTE goda. Ta för fikat Mia. Dagen på jobbet har gått fort och det har varit gott, bara en dag kvar att jobba innan ledig helg. På fredag ska jag och Mia ses och vi har bestämt oss för att trotsa vädret och ta våran första gemensamma fika ute i år, ja vi får ju se vad det blir för väder. Hoppas på solsken och inte snöstorm.



På bussen

Självklart skulle det vara strålande solsken idag då man jobbar hel dag. Jippi bara att bita ihop och se glad ut. Får hoppas på fint väder till helgen då man är lång ledig. Under lunchen begav jag mig till blomsterlandet för att kika lite. Måste ju njuta av alla underbara vår blommor, åh vad jag saknar att jobba med det nu, våren är nästan den bästa tiden och jobba med det. Jag kom därifrån med tre krukor påskliljor som ska få pryda trappen hemma. Just nu sitter jag på bussen från jobbet till mölndal där jag ska möta upp mamma för att åka hem med henne. Underbart att vi jobbar sent båda två så vi kan ta följe hem, rättare sagt mamma kör hem mig. Underbart snällt mamma! När jag kommer hem ska jag äta något och sen blir det nog sängen, har dunder dunder huvudvärk idag igen. Jobb i morgon igen och då stänger jag med mia och angie. Ha det gott alla glada :)

Besök

Idag vaknade Linus med ett ryck och det var när Daniel körde ut ur garaget, Linus vart helt förstörd och stod och nästan grät. Han ropade pappa pappa, han trodde att Daniel åkte ifrån honom och han var ensam hemma jag ropade åt Linus att mamma är hemma pappa ska åka till jobbet och med några snyftningar kom han in till mig och kröp ner i sängen. Vi låg och kramades lite innan han ville gå upp, jippi upp och hoppa kvart i sju på sin lediga dag. Men det är bara att gilla läget och gå upp. Jag fixade ocg donade lite här hemma eftersom vi skulle få besök av Mikaela och Mira idag. Vid elva tiden tog jag och Linus en promenad till centrum för att handla lite. Jag hade bestämt mig för att bjuda på risotto idag. Det blev risotto med sallad, gurka, paprika, tomat, majs, mandarinklyftor, rödlök, ris, potatis och köttfärs. Jag gjorde även en tsatziki som vi hade till. Vid halv ett kom Mikaela och Mira hit. Jag fick underbara vita tulpaner av Mikaela, jag bara älskar vita tulpaner! Så tack så jätte mycket för dom Mikaela! Vi satte oss och åt lunch, Peza åt med oss också då han var här och lämnade lite material till Daniel. Efter maten så skulle Linus vila och Mira hon sov fortfarande. Jag och Mikaela passade på att fika, naturligtvis vart det kladdkaka. Det "måste" vara kladdkaka när vi fikar, det har blivit som ett måste med det när vi ses. Varför vet jag inte, men gott är det :D
Efter att Linus sovit en timme så väckte jag honom och Mira vaknade hon med, så det var bus på golvet med båda två. Har haft en underbar dag med Mikaela och Mira, vi får börja bli bättre igen på att ses! Vi som träffades så mycket innan, men man kan ju alltid bättra sig! Hoppas att vi ses snart igen! Vi ses ju på lördag men då är det ju för att Mira fyller år på måndagen.



Mikaela med Linus och Mira                               Mikaela och Linus


Fina Mira                                              Fotografen Linus är på G


Dom underbara tulpanerna jag fick

Underbara sol

Vad underbart det är att vakna upp på morgonen och solen skiner, jag älskar verkligen den här årstiden. Man går bara och väntar på att värmen ska komma och att det ska explodera i naturen. När jag gick till bussen så var det -5gr ute men det kändes knappt när man var i solen. Medans jag väntade på bussen passade jag på att rikta näsan mot solen och bara njuta av den lilla värme solen faktiskt gav. Det tråkigt idag är att man jobbar hela dan och inte kan njuta av det fina vädret. Men förhoppningsvis så fortsätter de såhär och bara blir bättre. Alla ni som är lediga idag, njut av det underbara vädret. Tänk på oss stackare som jobbar och inte kan göra det :(

Dörr

Denna helgen består av jobb,jobb och jobb men som tur är, är den snart över och jag är ledig nästa helg. Underbart ska det bli, på lördagen har vi fullbokad då vi ska på två kalas. Först ska vi hem till Miakela för Mira fyller ju ett år och sen efter det ska vi hem till Aina mfl då det är kalas för Angelika. Hela dagen bokad med andra ord. Present till Mira har jag redan fixat, hoppas bara jag hinner få den innan.. När jag kom hem så möttes jag av en ny dörr i hallen, utanför Linus sovrum. Så med detta betyder det att vi har en ny ingång till garaget, Daniel ska bygga om det gamla data rummet. Han ska höja golvet, isolera och sen ska vi fixa i ordning det. Men vad konstigt det känns att ha en dörr där, en vane sak antar jag. Sen hade Daniel även varit snäll och spacklat hallen åt mig, men behövs lite spackel till bara. Jätte snällt tycker jag. Så nu kan jag snart få i ordning i hallen också. Annars i kväll blir det bara lugnt, ätit gott och sett en film och snart blir det sängen, har ju en dag kvar att jobba. Slänger in bild på nya dörren i morgon då jag inte orkar fixa med det i morgon. Ha en skön kväll alla som läser!



Mys i soffan

Jobbade mellan 9-13 idag, helt underbart med korta arbetsdagar. Efteråt bar det av hemåt för att äta lunch med Daniel coh njuta av lugnet innan kotten skall hämtas på dagis. Sen så har vi inte gjort så mycket. Innan jag gick för att hämta kotten däckade Daniel så jag och Linus fick fika själva när vi kom hem. Jag försöker att fika en gång om dan med Linus så att man sitter ner ihop och varvar ner och pratar lite. Efter fikan så la vi lite pärlplattor, vi han med att lägga fyra stycken innan han tröttnade. Vi strök på en av plattorna som är ett flygplan och jag lovade att vi skulle hänga upp den i Linus rum sen. Nu har vi även hunnit med att äta middag och nu myser vi på soffan och väntar på alla bra program som börjar snart. I morgon jobbar jag heldag och även lördag, söndag så då får vi se hur mycket jag orkar att blogga. Jo jag har fått mitt tredje väggord idag men har inte orkat att ta mig till affären för att hämta ut det. Så vi får se när det blir. Har jag tur att jag orkar blir det innan nästa fredag, tur att man inte jobbar korta dagar så man kan göra det efter jobbet... Hehe not...

Massa gjort

Maria dök upp här strax innan elva när jag höll toaborsten i högsta högg iklädd min rosa morgonrock. Enligt mina uträkningar skulle hon ju komma strax efter elva, men hon var så välkommen så. Vi börjar med den vanliga rundvandringen för att kolla in nytt och sånt som är gjort och Linus ska ju så klart visa han med, undra om han umgåtts för mycket med oss... Får ju inte glömma att jag fick en stor bukett med kastanj grenar. Sedan satte vi igång att beta av våran lista för vad som skulle göras idag. Medans kaffet stod på bryggaren så hängde vi upp två brickor på väggen vid matbordet och piffade sedan iordning dom. Efter kaffet å fikat begav vi oss till tre olika secondhand butiker medans Linus fick vara hos mamma, tack för det! Vi hann även med att åka förbi Rusta för att inhandla lite saker, Chilli smet vi också in på och jag köpte en tvättmedels burk. Vi hämtade Linus på vägen hem och gjorde lite mat när vi kom hem. Efter maten var det dags att färga håret på mig och det tar ju sin lilla tid. Efter hårfärgningen drack vi lite kaffe och klistrade upp två av mina väggord som jag nu fått hem. Det vart super bra, bättre än vad jag väntat mig. Så detta har varit en fullspäckad dag med massa på schemat och vi har fått gjort allt vi skulle. Tack Mia för en underbar dag (som vanligt)




Fina väggen i köket                             Behöver man säga mer....



Burken jag köpte                                  Mina fina tvättanvisningar


Med ny färgat hår, lite dålig bild...

Argare än argast!

Jag är så arg så jag vet inte vad jag ska göra. Har hållt på och måla och fixa i hallen i nästan FYRA TIMMAR.  Jag var iväg idag och köpte färg, penslar roller, täckplast mm för att börja måla om och fixa i hallen. Åh vad jag såg fram emot att få ordning där. Hade jätte stora planer. Jag började med att maskera runt karmar och lister, la ut täckplast för att Linus skulle hjälpa till. Hade hittat den perfekta gråa färgen som jag verkligen gillade. Jag bytte om till måla kläder, klädde av Linus i bara kallingarna så började vi sedan att måla. Linus fick sluta tidigare än mig då han blev hel vild och det vart färg på klinkersgolvet i hallen. Jag fortsatte att måla tog bara en paus för att äta medans första lagret färg torkade. Sen strök jag en andra gång. När jag var färdig med det så skulle jag börja dra tejpen för att den inte skulle fastna. Men det gick åt helvette iallafall. Jag fick med stora tapet bitar så det var bara att riva ner ALLT. Jippi vad glad jag är för detta, det som är så roligt att måla för att sen dra ner allt och börja om på nytt. Så som sagt är argare än argast just nu.




Hej du förkylning!

Jippi Linus vaknade strax inna 06 och ville gå in och lägga sig i sin säng, jag följde med honom och bäddade ner honom gott i sängen för att själv sedan krypa ner i min säng och försöka somna om. Men det var lättare sagt än gjort, precis när jag lyckades att somna så ringer Daniels väckarklocka och man var vaken igen. Jag hör samtidigt hur Linus vaknar till. Några minuter senare hör jag hur Linus tåg och tågbana ljuder i hans lekrum och efter det var det bara att kliva upp. Hängde upp tvätten jag glömde igår och gjorde mig en kopp te. Under denna tiden märker jag hur förkyld jag har blivit, nyser till tusen och snorar som ett litet barn. Ögonen rinner och skallen känns tung. Så idag blir det till att göra så lite som möjligt men det dumma är att Linus är på topp idag och har ingen feber (jätte bra) men hade varit gott om han hade kunnat vara lite febrig och vi kunde ligga på soffan ihop. Så idag blir det till att dricka te och underhålla Linus. Vill bli bättre tills i morgon för då kommer ju Mia hit för att färga mitt hår. Ska även försöka att ta mig till coop forum idag då dom hade billig väggfärg där, har bestämt att jag ska måla om hallen.

RSS 2.0