Snart så!

Igår var det bara tre veckor kvar innan vi åker till Thailand, helt sjukt vad tiden går fort. Jag har saker inbokat nästan alla dagar tills dess så tiden kommer nog gå grymt fort. Jag har nu laddat ner Skype för att vi komemr ta med min bärbara dator ner. Kan vara lite roligt att kunna prata med dom nära och kära hemma. Har köpt mig en webcam så nu kan vi kolla på er där hemma när vi är i Thailand och pratar med er via Skyp. Så ni som inte har det skaffa det så kan vi ju pratas vid även när vi är där nere =) Daniel har även börjat kolla ordentligt på flygresor till KL (Malaysia) som vi troligtvis åker till efter ca en vecka i Thailand. Vi måste ju såklart passa på att hälsa på min syster med familj när vi ändå är på den breddgraden av jordklotet =) Ska bli spännande att se hur dom bor och lever. Det är ju inte direkt som att semestra, det är ju deras vardag nu mer. Vi får se om vi får med oss lite saker ner till dom också.. Man vet aldrig =D

 


Plutt

I morse var det inte kul att stiga upp ur sängen dels var jag dunder trött och dels så var det svin kallt ute. När vi kom till dagis fick jag reda på att Linus och två barn till skulle på teater idag. Mmm undra hur detta går.. Linus som älskar att sitta stilla å allt...  Idag har jag bara städat i Askim så har varit ledig resten av dagen, det var jätte gott. Efter Askim tog jag mig en sväng in på HM och dom hade massa rea,alltid kul med rea. Jag kom därifrån med sju plagg för 400kr. Det var jag nöjd med. Sedan gick jag och köpte lunch till mig och Daniel, det fick bli egengjord kycklingsallad. Mumma var det. Vid tre cyklade vi iväg för att hämta Linus på dagis och han grät när  vi kom. Vitrodde det var för att han inte sovit idag pgateatern å så. Linus fröknar berättade att han suttit som ett ljus under hela teatern! duktigt tycker jag. Linus blev bara kinkigare ock kinkigare och klagade över aj i örat. Oj vad ledsen han var. Vi beslöt oss för att åka till akuten i KBA med honom och det visade sig att han hade virusblåsor i halsen som senare hade orsakat en kraftig öroninflammation. Så nu ska plutten få penecelin 3ggr om dagen i 5dagar. Stackars lille plutt, inte konstigt att han var så ledsen. Nu har han somnat brevid mig i soffan och håller mig i handen. Plutt!

En tavla till som är klar

Har ju glömt att berätta om och lägga upp bild på min senaste pärltavla. Jag har gjort en till Khim och Cicci på deras son. Det blev en liten minnestavla av Alxenader som somnade in för snart ett år sen. Jag satte ihop tre bilder som blev en stor fin tavla. Ja jätte fin blev den. Att man kan göra något så fint av pärlor det hade jag aldrig trott om jag inte fått min tavla av Mia. Är lite sugen på att göra en till, men vet inte riktigt med vad. Jag har en tavla jag ska göra men ska vänta lite till då jag inte behöver ha den än.

Jag ska lägga upp bilder på tavlan jag gjort men hittar inte mina bilder för tillfället så det kommer när det kommer

 

 


Söndag

Det var bra segt när väckarklockan ringde klockan nio på söndagsmorgonen. Men var ju tvungen att gå upp eftersom jag skulle på bokmässan med Lottis. Hade sett fram emot denna dag sen innan helgen. Vi skulle träffas upp utanför mässan och precis när jag skickar ett sms till Lottis för att kolla vart hon är så stiger hon av vagnen. Väl inne på mässan beger vi oss till dom bilar som man kan hämta ut pengar ur, då slår det mig att mitt kort krånglar och jag oftast inte kan hämta ut pengar från min egna bank utan det går bättre i en annan bank. Naturligvis kunde jag inte hämta ut så Lottis plockade ut för oss båda så hon skulle få utav mig sen. Vi började att avverka ena delen av mässan och efter en stund vart det lite fika. Jag tycker inte att det fanns något speciellt i bokväg denna gången och att det var dyrt för att vara en mässa. Jag kom därifrån med en bok om bondgårdensdjur till Linus. Efter mässan skulle vi äta brunch men det fick bli en fika istället  med Mia och Jocke oxå, jag skulle nämligen möta upp Daniel vid ögonakuten. Han hade i torsdags fått något i ögat och han såg bedrövlig ut med ett öga som var rött som få och rann till tusen. Kan ju säga det att det var tur att vi fick iväg honom, för det visade sig att han hade en metallflis som börjat att rosta i ögat. Dom fick ta bort denna och sedan slipa bort rosten, usch vad hemskt det såg ut, men det måste ha varit värre för Daniel. Sen bar det av hem för att äta pizza med Khim som senare skulle köra hela vägen hem till Uppsala medsin dotter. Det blev bara lite mys på soffan annars denna söndag och sen en tidigt i säng.

 

                                  



            
                                       Daniel efter läkarbesöket


Carlsson+Maria=sant

Idag skulle vi vara med på ett bröllop men vi kom försent till kyrkan.. Nämner inget mer om det för dom inblandade vet vad jag tyckte om det. Men vi möttes av ett jätte vackert brudpar som strålade av lycka när domsteg ut ur kyrkan. Vi blåste bubblor och dom fick liiite solrosfrön över sig, men det var inte så mycket.... Efter lite fotografering utanför kyrkan åkte brudparet vidare för att ta lite mer bilder. Underbart fin bil åkte dom också. När brudparet åkt bar det av mot lokalen där festligheter skulle hålla hus. Under tiden vi väntade på brudparet lekte vi två lekar, en gick ut på hur bra vi kände brudparet och efter det var det plockepinn och mitt lag kom 2a. Sen kommer det strålande brudparet in och vi utbringade en brudskål. Innan förrätten blev det lite mingel. Undertiden vi avnjöt maten var det lite tal, lite trolleritrick av en mycket duktig magiker. Det var allt från att få bord till att sväva till plånböcker som brann. Jag och Daniel fick vara med i ett litet trick och jag vet verkligen inte hur han bar sig åt. Det lektes lite lekar med brudparet och dom fick igen ganska så mycket med att dom skulle stå på stolar och pussas när det klingades i glasen. Stampades det i golvet skulle dom under bordet. Dom fick en liten speciell present från oss och det var en tavla som alla gästerna skulle måla något på. vart lyckat. Senare på kvällen blev det super god tårta, brudvals och massa dans. Vill bara tacka Carlsson och Maria för en underbart trevlig kväll!

  

                                        Påväg till bröllopet

                    
                            Det vackra brudparet

  
 Åh vad fina dom var!                           Toasten och hans fina Annelie

Brudparet åker iväg för att fotas

 

 
Lite lekar innan brudparet kom                   Brudskål


                                     Trion

 
Många pussar uppe på stolarna         Lite lekar med brudparet


  Vi fick vara med på ett trolleri trick


                    Magikern blev osynlig......

 
Hjärtat och jag                                      Mys kram med Khim


Bruden fick känna på lite ben. Tillslut valde hon sin man.. Brudgummens FAR =)


Den fina tavlan till brudparet

  
Brudvalsen                                     Vi hade kul iaf.......

 
Jag och den vackra bruden               Party med killarna

Tack Maria och Carlsson för en jätte trevlig kväll!!


Pyssel

När jag och Linus vaknade var huset lugnt och tyst, jag satte mig för att pyssla lite. Har gjort ett dörr kranshjärta till mamma. Blev jätte nöjd med det. Just nu springer Sara och Linus runt här hemma och leker kurragömma. Linus har inte riktigt förstått hur det funkar så jag får hjälpa honom lite. Han lämnar inte Sara för fem sekunder. Det är roligt att det går så bra mellan dom. Dom läser böcker, bygger tåg, och busar i massor. Idag avnkas det bröllop och jag hoppas verkligen att det blir finare väder. För just nu så är det grått och tråkigt ute små regnar lite också. Idag ska Linus till sin mormor och sova där, även hans kusin Ello ska komma dit och sova så jag misstänker att mamma inte får en lugn stund idag. Om ca en timma kommer Mia hit och vi ska fixa oss inför bröllopet sen klockan två. Jo jag avslutade min kväll igår med att stryka fem skjortor! Så nu kan killarna välja och vraka med vad dom ska ha på sig. Dock behöver Daniel byta den skjorta jag köpte igår för den är påtok för stor plus att den var kortärmad. Men det löser sig nog.

 

Dörr kranshjärtat jag gjort till mamma

 

Linus och Sara läser en bok

 

Kläderna inför bröllopet


Shopping

Idag vart det shopping med Mia efter jobbet. Vi var tvungna att köpa det sista i kädesväg inför bröllopet i morgon. Plus att jag verkligen var tvungen att köpa mig ett par nya skor eftersom dom jag har spruckit i sulan så e det blött ute så blir jag blöt om fötterna. Som tur var så fick jag tag på två par. Sedan vart det jakt efter kläder till Mia som hon skulle ha till bröllopet och vi hittade massa fint men inget som var perfekt. Efter någon timma på Frölunda torg så åkte vi till Kållerred och där sprang vi på den perfekta klänningen. Det var ingen snack om saken. Sen bar det av hem för att prova klänningarna och det vi skulle ha på oss. Sedan började vi att pyssla lite och tiden bara sprang iväg och Mia skulle åka hem och vi skulle äta. Nu på kvällen har jag kollat på när Daniel och Khim har provat sina kläder dom ska ha på sig i morgon. Jag hade köpt en skjorta och slips till Daniel men det visade sig att det var en kortärmade skjorta och så var den för stor. Så det blir till att byta den i morgon. I morgon kommer Mia vid elva och vi ska fixa oss inför bröllopet som är klockan 14. Så nu blir det till att ligga på soffan och bara ha det gott.

 


Snart helg

Lämnade Linus på dagis som vanligt i morse sedan bar det av till jobebt. Dagen på jobbet har varit så seg och lång. Från lunch till det att vi slutade ville jag bara gå hem, var så trött på det då. Men annars har dagen bara varit bra. Vi hade nytt DR släpp idag men det märktes inte eftersom det gick ut med all annan reklam, hade det gått ut med GP så hade det varit massa folk men det kommer i morgon istället. Jag köpte med mig en uppblåsbar extra säng hem eftersom Khim och Sara kommer ner idag, plus att den var jätte billig =D Efter jobbet körde Mia mig till stationen och det var bara att gå ner till tåget, väntade nog i två minuter bara och det var jätte gott de. Tack MIA!!! Så nu sitter jag här i soffan, har druckit varm choklad och ätit ost macka. Har halvkollat på en fil Daniel såg och surfat runt på nätet. Tror jag ska gå och bädda upp sängarna nu till gästerna så det är klart när dom kommer. I morgon blir det shopping med Mia, vi ska handla det sista inför bröllopet på lördag.

 


Bara jobb

Idag bar det av till dagis för Linus och jobbet för mig. Efter idag har jag bara en låång dag kvar på jobbet och en kort dag denna veckan och det ska bli så skönt så. Hände inget speciellt på jobbet idag utan vara en vanlig dag på jobbet. Jo jag hade ju beställt växel tills idag trodde jag men hade skrivit ett helt annat datum så jag fick springa och växla på banken eftersom det är lönehelg vet man ju att det är vissa valörer som går mer än andra. Jag fick åka med snälla Mia till Mölndal och sen vart det bussen hem. Kom på två citat/meningar på bussen som är tänkvärda till tatueringen jag funderar på. Dom jag kom på är: Lev för dagen, inte för i morgon eller inte för igår. Och den andra är: Vi lever för en dag i taget. Sida vid sida. Det är så jäklans svårt vad man ska ha för text. Det ska ju betyda något speciellt för mig. Som sagt är det någon som har något annat förslag så skriv gärna det till mig. Och skriv gärna vilket ni gillar bäst av dessa två och om man kan ändra på dom till det bättre.

I morgon är det torsdag och det känns som om veckan har för få dagar och jag behöver några fler. Vi ska ju på bröllop på lördag och det känns som jag måste fixa lite kläd saker tills dess. Sen i morgon kommer Khim och Sara så hade behövt plocka lite här hemma. Men vad gör man när man jobbar så långa dagar? Jo dom får ta det som det är, även om jag inte gillar det...

 

 


Hurra!

Idag var det jobb som vanligt. Morgonen var lugn och skön hemma innan dagis. Linus var så mysig så och vi pratade om massa roliga saker. Sedan bar det av till dagis och Linus gick in så snällt så. Men han hade inte tid att vinka till mig utan skulle hjälpa till att duka fram frukosten. På jobbet har det inte hänt något speciellt utan har varit en vanlig dag. Men den har gått jätte fort, vet inte riktigt vart dagen har tagit vägen. Sen så fyller ju Daniel år idag så jag försökte komma på en bra present till honom då han aldrig önskar sig något. Min första tanke var markiser för det vill jag ha hem =P sen kom jag på det att han inte har någon resväska så då var det klart, det fick bli en väska sen så stoppade jag lite smått å gott däri. Mamma var snäll och hämtade mig på jobbet och körde hem mig och väskan.

 

Denna väska blev det, men tvekade redan när jag köpte den om den var förstor, efter ha diskuterat det med Daniel kom vi fram till att en mindre är nog bättre, så vi ska byta den när det kommer in nya på jobbet.


Blöj fri em

I morse vaknade jag när Daniels väckarklocka ringde har sovit konstigt hela natten. Först hade jag svårt att sova och låg och funderade på en tatuering som jag ev skall göra. Jag vill skriva ett citat eller ordspråk på underarmen eller bara en mening. Det skall påminna om det vi gick igenom med Linus för ett år sen. Hur skört livet är och att man ska ta tillvara på det man har. Så är det någon som har något bra förslag så skriv gärna ner det till mig här =)

Jag pratade med mamma som vanligt på morgonen och vi bestämde att vi skulle ta en sväng in till stan och kika runt lite och äta frukost där. Vi var inte inne i stan så länge men jag hittade hur mycket fina små kuvertväskor som helst, men får nöja mig med den jag har till bröllopet på lördag. När vi åkte hem så pisseregnade det och jag och Linus var pisseblöta när vi kom hem. Vid fyra tog vi tåget till Kållered för att jag och Daniel ska ta spruta inför resan. Jag frågade Linus om han ville åka utan blöja och det gick han med på. Tog med extra ombyte ifall om att olyckan skulle vara framme. Men min duktiga prins var utan blöja här och sen även när vi var hemma hos Aina mfl och åt middag. Han klarade hela bilfärden hem men när vi var hemma var han så inne in att visa Daniel hans nya ambulanståg att en liten olycka hände. Men tycker han varit grymt duktig iaf. Nu blir det bara en lugn och skön kväll, jobbar ju tis, ons, tors och fredag denna veckan.


Söndag

Idag var det jobb som vanligt och vi har har haft ganska så mycket att göra för att vara en helg innan löning. Sen slog det mig att det börjat delas ut pension så det var säkert det. Jag har byggt om endel på min avdelning och börjar få till det bra där nu, så nu är det bara resten kvar =S Mia kom in och hälsade på mig efter att hon varit på apoteket och hämtat ut pencelin. Tycker det är jätte kul när hon kommer in och hälsar på. Annars har det inte hänt något idag. Daniel och Linus hämtade mig på jobbet och vi åkte hem och Daniel lagade mat. Jag smög in och tog mig en varm dusch. Daniel berättade att Garry hadevarit förbi idag och att Linus hade sagt till honom att ta av sig jackan när han kom in, ordning och reda på honom. Sen visade Linus Garry sitt nystädade rum som han hade städat helt själv utan att Daniel hade behövt säga till. Sedan skulle  Linus dansa med Garry, Linus vet allt vad han vill och gör ALLT för att få som han vill =)

Nu i kväll blir det bara soffan då jag är ganska seg efter helgen och tycker att jag förtjänar detta. I morgon är jag och Linus lediga och det ska bli så gott så. Har inga planer än men vi får se vad vi hittar på. Det jag funderar på att göra är att ta mig till vårdcentralen när Daniel slutat och ta stelkrampsprutan inför Thailandsresan.

 

 

 


Doris

I ett par dagar nu har Doris varit jätte pratig och sällskapsjuk. Så fort jag har kommit innanför dörren har hon börjat att kvittra. Jag har helelr inte kunnat gå ut ur rummet då hon börjat kvittra för full hals. Hon har varit jätte mysig och har gärna suttit i handen och ätit, Mia har även hon fått ha henne i handen när hon åt. Men i morse hörde jag ett konstigt pip från henne, tänkte först inte mer på det utan när jag gick upp för att göra mig klar för jobbet kollar jag in i vardagsrummet där hon står och då ser jag henne inte uppe på pinnarna utan hör ett litet pip till och då förstår jag att något är fel. Hon ligger ihop burrad nere på botten av buren och det kommer pip från henne ibland. Jag plockar snabbt upp henne i mina händer för att se om jag ser något fel på henne. Hon är jätte slapp i kroppen och sträcker lite på sig, sen kommer det ett litet pip ocj jag ser bara hur hennes ögon stängs. Min underbara fina Doris tog sina sista andetag i mina händer idag. Kan inte riktigt förstå att hon är borta. Jag la in henne i ett litet örngott och la en handuk över buren för Linus skull. När jag kome hem från jobbet gick jag ut och grävde en grop under min stora Rhoddis för Doris. Grävde ner henne däroch när jag kommer in ser jag hur Linus går runt buren och kikar efter Doris. Han frågar vart hon e och börjar leta efter henne. Det tog ett litet tag inann jag svarade, vad ska man säga till en tre åring vart hans fågel tagit vägen. Tillslut så sa jag att Doris flugit till himlen och han nöjde sig med det. Det var lite jobbigt att städa rent i buren och plocka bort alla sakerna. Men nu är det gjort och jag hoppas Doris har et bra i fågelhimlen och att hon äter massa hirskolvar.

 

Doris precis när jag fick hem henne

 

Linus och Doris

 

Min fina Doris

 

 


Jobb

Idag så fick jag och Linus lite sovmorgon eftersom jag skulle börja klockan ett och Linus skulle vara på dagis först klockan 9. Tiden på morgonen bara sprang iväg och vi likaså till dagis. Efter lämningen gick jag hem och kollade mejlen och sånt, kollade även in Lottas blogg som jag nu mer gör varje dag för att se om hon svarat på det jag skrev om att vi ev kommer förbi dom i KL när vi är i Thailand, inget bestämt men det lutar åt det. Får ju passa på när man är åt det hållet. Efter detta tänkte jag krypa ner och sova lite men hade svårt att komma till ro, när jag precis hade somnat ringer Daniel för jag hade ringt honom tidigare. Men jag slummrade till snabbt efter det. Men då skulle ju klockan vara tvungen att ringa och jag skulle bege mig till jobbet en timme tidigare för att Mia skulle få gå tidigare. Var lite halvkonstigt att komma till jobbet vid tolv, ingen vana direkt utan börjar oftas 9.30. Det stod på schemat att jag skulle fixa kassa, sen stod det fint under: "Helene det har kommit en ny kassa som står på lagret instalera den och få igång den". Jaha det var bara till att släpa ut de tre kartongerna och börja koppla ihop datorn. Kan ju inte direkt säga att det är min starka sida. Men jag fick ihop det och den startade galant. Bara det att sen var det tvär stopp. Det blev ingen text på kvittorullen, det stod att kassan var i Luleå, program fönstret var "större" än skärmen, kassa lådan kunde jag bara få upp med nyckel. Var måttligt glad när dessa små fel upptäcktes, har säkert glömt något av dom.. Nu är jag äntligen hemma och Daniel hade lagat egengjord pyttipanna och den var jätte god. Nä nu ska jag krypa ner på soffan innan det är sängen time, ska ju jobba nu fre,lör och söndag.

 

Såhär kände jag mot våran kära kassa 5 idag......!


Blåsigt värre

Idag har varit min städ dag i Askim, jag började med att lämna Linus på dagis vid åtta och sen begav jag mig dit. Det tar ca 2h att städa och sen är jag fri fram till 15 då Linus ska hämtas på dagis. Gjorde en liten tabbe idag då jag städade det sista i omklädningsrummet. Jag skulle vrida ur en mopp och då vickade jag på den så hälften åkt ut över mina fötter. Jippi vad kul. Som tur var hade jag inget planerat eftreråt så det var gott. Jag snurrade runt lite på Frölunda torg och köpte två tröjer till Linus och strumpebyxor och en sjal till mig inför bröllopet vi ska på om två veckor. Sen bar det hemåt i det blåsiga vädret, konstigt väder idag. Ena stunden regnar det andra skiner solen och sen stormar det som tusan. Hörde från Mia att det både åskat och haglat hos henne men det har jag inte tagit del av än... Annars har dagen bara varit lugn och det kommer det att vara resten av kvällen också. Ska nog bara läsa på lite om Thailand och om man kan finna något kul. Igår pratade jag och Daniel om att det hade varit kul att ta en sväng över till Malaysia och hälsa på min syster Lotta med familj. Men vi får se hur vi gör med det, det är ju på vägen om man säger så ;)

 


Inflyttning

Idag har jag flyttat in dom pellisar jag ska övervintra. Så nu är två av mina fönster knökade med pellisar. Nu har jag bara resten kvar där ute och förhoppningsvis flyttar dom flesta som är kvar med Mia till Horred. Annars får jag lösa det, dvs övervintra dom hemma. Kan inte bara slänga mina pellisar, det är något speciellt med dom. Alla har sin egna historia. fick inte tagit några bilder på dom idag utan får göra det i morgon så får ni se mina knökade fönster.

 


Kata Beach

Nu är det bokat och klart, vi åker till Thailand den 20 Oktober och stannar i 23 dagar. Vi ska närmare bestämt till Kata Beach som ligger i Phuket. Ska bli riktigt gott att komma i väg och bara vara. Det som är lite jobbigt är den långa flygresan med Linus. Som dom flesta vet så är han inget fan av att sitta stilla. Men det ska nog gå bra det med får vi hoppas på. I morse när jag berättade för Linus att vi snart ska åka flygplan så hoppade han jämnfota av glädje. Det kommer verkligen bli en upplevelse att åka dit och vi ska försöka se så mycket som möjligt, vi är ju inga direkt stranden fan och ligger där en hel dag utan vi vill ju se oss om så mycket vi bara kan. Och det kommer nog att bli endel utflykter här också.

 

 

 

 

 


I goda vänners lag

En vecka har gått sen jag skrev sist, har inte hänt så mycket här under veckan. Bara jobbat en massa. Det som har varit är att i lördags så skulle vi först fira Daniels morbror Inge som fyller 60år. Vi träffade upp Daniels släkt på Ching Palace inne i stan och åt en god buffè där. Sedan lämnade vi av lite kläder till lille Oskar från Linus. Sedan bar det av hem för att fortsätta fixa inför kräftskivan på kvällen. Daniel hade börjat att sätta presenningar runt altanen för att vi skulle kunna sitta där även om det regnade och mycket riktigt det gjorde det. Men det gjorde oss inget. Dom första som kom var Peza och Annelie. Sen åkte Daniel för att hämta Anki och Lottis. När Daniel var iväg kom Mia och Jocke oxå. Jag var ju ingen direkt bra värdinna när domkom för jag satt och skrev ner en lek och kunde inte ta emot dom. När alla hade kommit vart det en massa tjöt och sen inledde vi den första leken. Den heter kan du Korianska? Och båda lagen hade alla rätt. Dom kom snabbt på att det var ganska likt engelskan som fraserna var översatta till. Sen plockade Daniel fram pennor, papper och alla fick ta en av varje. Sedan skulle dom måla en kräfta, en gaffel, en nubbe, en dillkvist och en kniv. Sen skulle dom göra en strut av pappret och vips hade alla gjort sin egna kräfthatt. Detta var mycket uppskattat av alla. Efter detta kom det fram en massa verktyg och alla fick ta två var. Sen vart det massa gott att äta och dricka. Vi mumsade på och drack gott. Och Jocke fick hålla i nubbevisorna.

 

 

Daniel håller på att slå in altanen                  Alla målar så flitit så

 

 

Jocke visar sin fina kräfta                               Mia fick måla två

    
 Hattarna ska häftas ihop oxå                          Hela glada gänget

   

 Alla äter av den goda maten                Våran klotång var med i år med

 

                           Syns det att dom är ett par??

 

Lottis och Linus busar                                        Peza mumsar på

Annelie och Mia gör potatis skalremsor med de verktyg de valde

Det skalas för fullt

 

 

Paket inslagning med en arm var                 Ska knytas snöre också 

 

Lottis och Anki slår in paket      Ja detta paret hade roligast iaf......

 

Ballongpyramider                        Trevligt sällskap

  

Mia har hittat sin nya stil...         Linus snappsar Loka..

 

            

                                    Jag och Mia


Vänner

Vänner som står en varmt om hjärtat är få, men man vet verkligen vilka dom är och dom ställer upp i vått och tort. En nära vän kan bli som en familjemedlem. Finns där när som helst. En nära vän finns alltid vid din sida.

 

 

 

Fick denna av en nära vän idag, tack så mycket!!

 


Helg

Nu var denna helgen över. Jag började helgen med att jobba och slutade helgen med att jobba. I fredags jobbade jag heldag och stängde med Mia. Väl hemma så hade Daniel tänt en brasa, såå mysigt när han gör det, jätte härligt att komma hem till. Igår lördag så jobbade jag heldag med Patrik och det som hände på jobbet var la att vi, jag Patrik och Christopher monterade blandare på handfaten. Vi satt alla tre på golvet vid badrumsvisningen och det kan nog ha sett lite roligt ut. Tre pers sitter med två handfat och försöker sätta ihop blandarna så det blir rätt. Men min dag började bra emd att jag fick pina Christopher lite =) Han hade en tejp med kopress på bröstet och jag frågade på skämt om jag fick dra bort det, han tittade på mig och funderade och sen fick jag dra bort tejpen. Jag tog ett ordentligt grepp om tejpen och drog, oj vad onte det såg ut att göra, men han höll minen.. Hehe.. När jag åkte hem på kvällen gick jag av i Kållered för att möta upp Daniel och Linus på Coop. Idag var det tacos till middag, mumma.

 

 

Idag söndag kan jag ju inte direkt säga att morgonen var på min sida. Jag gick snällt upp fem i som jag brukar göra och bussen går kvart över. Var inge vidare me folk ute, men vad ska man vänta sig en söndags morgon? Tänkte inte mer på de, när jag kom till Sahlgrenska vart jag lite stressad då bussen jag skulle med kunde komma när som helst. Jag hann nog vara vid hållplatsen i en halv minut innan bussen kom. Sen satt jag och väntade på att mamma skulle ringa hon sa igår att hon skulle ringa tidigare idag. Men ingen mamma ringde, tänkte att hon hade nog mycket att göra på jobbet. Precis när jag far förbi Patriks hållplats inser jag att han inte var där, fick lite smått panik över att han kunde försovit sig eller nåt. Ja ja han kommer tänkte jag. Precis efter att jag plingat för att gå av ringer mamma och frågar om jag stigit på bussen än. Ja säger jag jag är nästan framme vid jobbet. Mamma låter fundersam och frågar vid jobbet? Redan? Ja säger jag igen. Mamma frågar mig då om jag vet vad klockan är. Ja kvart över säger jag. Ja kvart över åtta säger mamma. Det visar sig att jag åkt en TIMMA för tidigt till jobbet!! Hurra vad glad jag blev, inte alls då det slog mig att jag inte kan gå in på jobbet för att det är larmat till en viss tid innan vi får gå in. Jaha vad ska jag göra nu då? Som tur var så Hade  Coop öppet så jag gick in där och strosade runt. Jag har nog gått igenom alla deras avdelningar nu... Tiden gick fort, jag köpte lite fika till mig och Patrik och mötte honom vid jobbet för en ny arbetsdag.

 

 

 

 


Febrigt

Idag är jag hemma med Linus då han hade feber igår när han kom från dagis, dom hade tagit tempen på honom efter lunchen och dom hade slutat kolla när den slog 38gr. Men som dom sa han är aktiv som vanligt men åt inget vidare bra. Detta fortsatte även när vi kom hem så jag beslöt att jag skulle vara hemma idag med honom. I natt har han sovit i 12 timmar! Så jäklans skönt, konstigt nog känner jag mig inte utvilad =S

Idag har min duktiga prins gått på pottan, han är jätte duktig nu när han springer utan blöja här hemma, tar alla tillfällen jag kan och låter honom gå utan blöja. Jag har även fått min syster Lottas bloggadress av pappa idag. Dom har ju flyttat till Malaysia och ahr bott där i tre månader. Så det ska bli jätte kul att följa den. Hennes dotter Madde har ju en blogg hon oxå som jag följer. Det finns länkar här på min sida till båda två så det är bara att läsa =)

Lottas bloggadress: http://ourlifeinmalaysia.bloggplatsen.se (finns nu även på min första sida)

 

 

 


Varmt och gott

Idag bar det av och städa i Askim efter det träffade jag upp Mia. Vi köpte fler Eyeq till Linus då dom har extrapris på dom så passade på. Har äntligen hittat Eyeq tuggisar efter mycket letande. Sen åkte vi förbi plantagen och vi höll på att gå rätt in i den stängda dörren där det satt en lapp att dom hade inventering och öppnade senare. Det var tjugo minuter kvar innan dom skulle öppna och ni kan ju ana hur fort denna tiden gick för oss med vårat tjötande. Jag fick tag i en trälåda som jag varit ute efter ett tag nu. Efter detta besök åkte vi hem till mig och lagade en enkel lunch som blev pasta och köttbullar, enkelt men gott. Sen vart det kaffe och massa mer tjöt. Sen var det dags att hämta Linus på dagis och vi promenerade dit i den goa värmen. Väl på dagis berättade linus fröken att han hade haft feber idag, närmare bestämt 38gr hon slutade ta tempen när den visade de. Hans ena öga har även börjat gegga sig igen.. Jippi vad kul. Det var kanske därför han sov så oroligt i natt då...

 

Linus äter dom som godis och det är ju bra de


RSS 2.0