Mammas duktiga kille!

Åh vad stolt man kan bli! Har köpt en potta och när Linus provsatten den för första gången här hemma så kissade han i den! Så duktig han är, massa beröm och vi klappade händerna och visade pappa hur duktig han hade varit.

   
                                              Mammas duktiga kille!

Pärlplattor

Som jag skrev innan så köpte jag ju pärlplattor och pärlor när jag var på ikea. Här kommer lite bilder från när Linus pysslade med det. Åh vad kul han tyckte det var.............

 
Först var det kul..                                   Sen blev det liite tråkigt..

                           
                           Sen tröttnade han totalt..

Första fikan på trappen

Igår var det helt underbart ute. Pappa kom förbi och vi fikade (drack kaffe) ute på trappen. Det var så gott i solen och det värmde härligt. Linus letade fram alla sina saker han har ute. Bobbycaren kom fram, cykeln och alla spadar. Men vad trött man blir efter en dag ute. Det slutade med att Linus var jätte arg, grinig och trött. Ena stunden låg han raklång och skrek på backen sen satt han och halvsov i pappas knä. Vi såg också en fjäril och då kom hoppet om våren och sommaren. Sen efter när papap åkt begav jag och Linus oss till Ikea där vi träffade mamma och lunchade. Sen så köpte jag en potta till Linus så nu ska det pott tränas här. Lite kastruller mm till spisen vi tog hem i söndags. Sen köpte jag pärlor och plattor för jag tänkte att Linus kanske tycker det e kul att lägga pärlor, men men det gick som det gick. Han la nog MAX 10 pärlor och detta var på 40min och jag "hotade" med att jag skulle lägga klart den själv. Sen så invigde Linus sin potta, första gången han satt på den så kissade han, mammas duktiga kille =)

                  
                                   Pappa fikar på trappen

  
      Linus surar på backen                             Somnade nästan hos moffen
                 
                          Påväg till Ikea å träffa mormor

Snart helg då

Denna veckan har varit lite halvjobbig då jag har haft så jäkla ont i mitt knä men det har gått. Idag hade vi ny öppning av butiken och vi hade hoppats på massa folk men annonsen som skulle ha varit med i tidningen var inte med så det vart inget vidare med folk. Under dagen har det varit små ruscher och sen har det varit lugnt igen. Igår fick jag världens bästa brev, näligen att jag kan hämta mitt paket med mina pelargonier i. Så på fredag blir det till att gå till "posten" och hämta ut det. På fredag kväll kommer även Anki, Lottis, Mia och Maria hit. Anki ska hålla en klass med oss och det är med Mary Kay produkter. Det ska bli intressant att se vad detta leder till. Efter det blir det en liten utgång men vi får se vart det slutar. Nu är det äntligen helg, som jag har längtat efter det denan gången, ska bli såå skönt att sova. På lördag ska vi gå på TURmässan och det ska bli kul, det kanske inte bara blir att man kan drömma sig bort utan kanske bokas en resa =) Sen på söndag ska vi hem till mamma och äta middag, min bror, systre och hennes familj kommer dom med. Mammas mat är BÄST!!

Här kommer lite bilder från i fregdags då Anki visade oss Mary Kay produkter Jag låter bilderna tala för sig själva...

 
                                                                            Mia å Lottis

 
Anki och Maria                                                    Trion

  
                            Spindel jakt..                          Maria fick tag på den

 
Lottis skulle sitta i Linus knä..            Bus med Lottis, Anki å Linus


Tisdag ida

Denna morgonen började ganska så stressigt, jag snozade nog liiite för länge. När klockan var 7.20 insåg jag att jag hade jätte bråttom. Jag skulle nämligen lämna Linus på dagis 7.45 Linus sov jag halv sov men det var bara att stressa upp. Gick bra ändå men när jag skulle gå fick jag panik då jag inte hittade mitt regnskydd till vagnen och det ÖSER ner ute. Hittade ett gammalt gammalt som fick duga, LInus såg inte ut så mycket men det gjorde honom inget då han halvsov hela vägen till dagis. Efter det traskade jag hem och gjorde mig en macka för att ta med så jag kunde äta på bussen me chi fick jag då jag glömde den hemma på bänken.. Dagen på jobebt har gått jätte fort, dels har jag haft uvecklings samtal med chefen, sen har han och jag fixat i ordning skåpet där vi ska ha gasolen i som vi ska sälja i sommar. Halv sex fick jag mig en chock att klockan var så mycket, vart hade dagen tagit vägen?! När vi var klara och gick till bussen kom den så perfekt att vi inte behövde vänta något, nästa buss fick jag la vänta på i hela TVÅ minuter. Sen hade jag dunder dunder tur när jag kom till mölndal att tåget var liiite försenat så jag hann med det hem oxå. Så man kan ju snacka om att jag hade tur idag. På tåget träffade jag även Daniels faster Gerd, tycker det e så kul att springa på henne i mellanåt. Hoppas du hittar till min blogg så du kan se vad vi har för oss =) Om du läser får du gärna lämna ett litet spår från dig..
Ska försöka lägga in lite bilder nu från veckan.

Nä nu blir det kojan för min del.


Luncha med Lottis!

Dock kunde inte jag somna igår kväll så jag la mig på soffan och kolla på tv sen slocknade jag där, har sovit jätte dåligt i natt. Har vaknat femtioelva gånger, haft jätte ont i mitt knä?! Först när Daniel gick till jobbet smög jag tillbaka till sängen och lyckades att somna om och var jätte glad över att Linus sov till hela klockan åtta idag!
Idag blir det till att åka in till stan och träffa Lottis, usch vad dåliga vi har varit på att träffas. Blir allt för sällan nu när hon har slutat på jobbet =( Så kan tänka mig att det blir en massa tjatter och inte en tyst minut. Med tanke på att vi har ett litet tag att ta igen. Det blir såklart lunch på stan med vad det får vi se. Sedan ska jag försöka komma till Panduro för att inhandla dels lite saker till ett kort jag ska göra och lite andra saker till ett projekt som jag ska börja på =) ska se om jag kan ta lite bilder idag oxå =) Efter lunchen med Lottis, massa tjatter och massa butiks tittande var hon tvungen att gå på en föreläsning, klockan var då halv fem!! Jag träffade då Mia och vi tog en fika på stan, jätte mysigt det med.

 
Linus och Lottis busar innan maten på Jensens.


Mia å Linus när vi fikade

Jobbat helg

I fredags fick jag vara hemma med Linus då han hade feber och en jätte jobbig hosta, han hostar nästan så han kräks. Annars var det bara lugna gatan. Jag lyckades att göra en cheasecake förförsta gången och detta var efter Khims recept, det vart mumma =) Sedan på kvällen kom Mia förbi en stund och vi möe i soffan och fikade. På lördagen vart det jobb, denna helgen hade vi fått massa uppgifter att göra. Jag gjorde så att vi delade in de olika sakerna vi skulle göra till varje person. Vi ska få fin främmande på jobbet på måndag. Vi han med mer än vad vi trodde vi skulle göra då vi hade bra mycket folk i butiken. Självklart hittade man två fina korgar fullproppade med saker som var täckta med handdukar.. Hmm undra vad dom skulle göra med det?? På kvällen vart det mys i soffan och vi kollade på film. På söndag var det bara till att bege sig till jobbet igen och fortsätta med det vi höll på med på lördagen. På förmiddagen verkade det som om det skulle bli en lugn dag, men nejdå vi hade fullt upp att göra hela dagen. Var ju sådär kul när vi ville ha butiken tipp topp och det var den tyvär inte, men bra var det iaf. Mia kom och hämtade mig efter jobbet då vi jobbar samma helger och vi åkte hem till mig och där stod Daniel i köket och laga mat så vi kom lagom hem för att äta. Sedan vart det... hmm... ja.. fika som vanligt =) Mys pys även denna söndag. Linus hostar som en tok och har fortfarande feber. Idag söndag lyckades han att hålla sig vaken till elva tror jag det var,  men han somnade gott sen.

Bjuder jag på!

Ska lägga upp två bilder som jag inte tycker är såå jätte vackra på mig men det bjuder jag på =P
Vad gör man inte för en blivande brud som INTE ska göra samma misstag som jag gjorde =9
Så här kommer dom!!


                    
                      Storbystad vart jag men korta ben fick jag =)

                    
                        Bekväm i klänningen? Inte för fem öre!!

Så kan ett rejält misstag av valet om en klänning vara! Kan ju säga det att jag bytte klännings stil ganska snabbt efter detta!

Hur snabbt kan det gå?

Idag har vi varit på sjukhuset vi skulle till ÖNH mottagningen på östra. Vi hade tid där 14.20 och fick komma in till läkaren exakt den tiden. Läkaren kollade lite i Linus låååååånga journal sen kollade han i Linus öron, sen var det klart. Vi fick reda på att det ser fint ut och att vi kommer få en tid till hörseltest från sahlgrenska. Jaha tänkte jag varför är vi ens här? Så onödigt kändes det som. Bara kollade och sen var det tack och hej.  När vi kom ner till bilen var klockan 14.32 hur fort gick detta läkar besök egentligen? 12 minuter tog det allt som allt och det var kollandet i journalen, kollandet i öronen, att vi skulle få tid från sahlgrenska och promenaden ner till bilen, allt detta är inräknat i de!! Tänk om sjukvården ALLTID kunde vara så snabba, snacka om att det inte skulle finnas några vårdköer då.. Jaja det var bara ett lite önsketänkande =)


Nu är det vår!!!

Insåg idag när jag skulle hämta posten att våren faktiskt är påväg. Solen värmer, snön börjar äntligen smälta. Och det bästa av allt mina SNÖDROPPAR börja att BLOMMA!! Inte en dag för sent. Åh vad underbart det var att se dom stå där och visa sina vita blommor. Såg även att min kaprifol börjar visa sina blad knoppar! Jag satte mig även på trappen uatn tröja eller jacka i bara linnet och solen värmde så gott. Naturligtvis var jag tvungen att ta lite bilder i det härliga vädret =)

 
       Åh vad härligt att se dom!

 
Ett gäng snödroppar                                                      Kaprifolen

                      
                               Bara jag i solen på trappen

Nu byggs den om!!

Nu äntligen byggs den lilla toan om! Och det är speciellt för dig Mia ;)
Så nu slipper du fundera på hur den har blivit inredd =)

                      
                              Daniel i full gång med renoveringen

Kommer mer bilder med uppdatering snart =)

Rotten totten

I lördags kom Rottentotten på besök, han bor ju nu mer hemma hos fam Amundsson där han trivs mycket bättre än hos oss. Han var så go så go och vi skulle bara mysa och gosa. Kan ju säga det att Linus vart jätte glad när Rossen kom hem till oss. Han släppte inte Ross ur sikte i fem minuter. Ross var helt annorlunda mot mig nu när han var "hemma" när vi annars är hos Aina mfl så total dissar han mig. Det är precis som om han är sur på mig att han inte bor här längre eller att vi inte träffas lika ofta längre. Kan ju säga det till dom som inte vet hur han är, är att han har en liten speciell personlighet och "pratar" en hel del och visar tänderna. Vilket jag ofta får se när vi är där. Men nu här hemma var han helt underbar och vi gosade massor. Jag och Daniel satt i soffan då kryper Ross upp med framtassarna i mitt knä och hela sin vikt i Daniels knä, jätte mysigt var det. Linus har även kommit på att han kan använda Rossens öron precis som han gör med Giggys.



                      
                          Mina två goingar

                      
                            Rotten totten hälsar på Doris
                          
                     
                          Gosar i Rossens öra

Underbara Mia

Fick en jätte fin och uppskattade present av Mia i lördags, den är helt underbart fin! Vilket jobb hon har haft med den! Men vad fin den är. Hon har gjort en tavla med hjälp av pärlor och en bild på oss. Så underbart fin vart den!
Tack så jätte mycket Mia! Jag kollar minst på den varje kväll innan jag lägger mig.


                             
                                  Så underbart fin!

                             
                                     Snacka om ett pill jobb

Busen

Här kommer massa busbilder med mitt monster, så charmig och go man kan vara när man väl vill. Självklart älskar han att vara med på bild. Linus brukar säga "mamma kort" sen springer han och ställer sig vid en vägg så ska man ta massa kort på honom, jätte kul tycker han. 

          
                                                                  Mitt busfrö

 
     
                            Busen å jag

    
                          Sååå söt man kan vara

Blommor

I torsdags köpte jag något som verkligen passar mig.. Jag köpte två piontulpaner. Har aldrig sett dessa och det ska bli kul att se hur dom blir. Hoppas verkligen att dom slår ut för dom var verkligen DYRA! 60 spänn styck kostade dom!!! Idag måndag har bara den ena öppnat sig lite och blir det inte bättre ska jag banne mig gå tillbaka med dom, köper inte så dyra snitt blommor om dom inte slår ut som dom ska. Sen måste jag lägga upp en underbar bild på min orkide som vi fick när vi låg på sjukan av Mia och Linda. Den har nu börjat att blomma igen med sina stora fina vita klockor. 



                                  
                                        Ska såklart stå i en cylinder vas

                                  
                                                  Liknar en pion iaf

                                  




                                  
                                                  Min vackra Orkide

Som man ser ut!

Snacka om att leva rövare på dagis, blir både biten och riven. Men det känns bra att veta att han inte har provecerat någo till att få detta.

                           

                                   Inget dåligt bitmärke det där..

                           

                               bara lite rivmärken i ansiktet...


RSS 2.0