Dille

Jag har fått dille på väggord. Det kommer inom kort komma hem tre olika till mig som jag vunnit på tradera. Åh vad kul det ska bli att sätta upp och fixa med dom. Finns hur mycket fint som helst. Skulle kunna pryda varenda vägg här hemma med dom. Kan man få för mycket av väggord? Det finns så mycket olika varianter, inte bara ord och texter utan bilder. Funderar på om jag ska se om jag hittar någon fin bild eller text att ha i vardagsrummet, har en stor tavla som har hängt med ett tag som inte är jätte rolig, man kan ju ta ut bilden och sätta in ett citat eller en rolig dekorbild..


,


Dessa tre har jag vunnit lägger in bilder sen när jag fått upp dom på plats



Feber

Igår på dopet så kom ju febern på Linus som ett brev på posten, att den inte vill ge med sig. Linus gick och la sig ganska omgående när vi kom hem och han fick febernedsättande. Han sov jätte oroligt som han brukar göra när han har feber. Efter att vi lagt oss och börjat komma något till ro så känner vi hur febern stiger ännu mer och vi tar tempen igen och den börjar närma sig 39gr så Daniel tog med honom ut i garaget för att snabbt kyla ner honom och jag blötte en handuk som han fick ha runt sig. Usch vad jobbigt det är när man har feberkrampen så färskt i minnet, man oroar sig att det ska bli på samma sätt en gång till. Vi har ju inte direkt sovit bra i natt och man känner sig nu mör i kroppen å framförallt i skallen. Så idag är jag hemma med kotten så att han ska kunna bli av med denna feber. Som tur är så är jag ledig tisdag och onsdag så två extra dagar har han att repa sig på. På onsdag kommer ev Mia hit och hon ska färga håret på mig och så ska vi naturligtvis fika.

Cornelias dop

Då har man varit iväg på ett underbart fint dop, Cornelia döptes. Men hon fick inte namnet Cornelia utan Corneli. Måste vara något med våran familj och få fel namn av prästen, det var ju likadant för Linus. Prästen döpte honom till Stigh-Åke (var ett annat barn som döptes till det) ja finare namn kan man allt få. Måste säga det att det var ett jätte fint dop, Cornelia var jätte duktig och glad hela tiden. Maten efteråt var helt underbar, Grekisk mat. Dundergoda tårtor ja allt var perfekt. Så tack syrran och Robban för ett underbart dop!



Fina Cornelia i sin dopklänning



Daniel (fadder) Robban, Syrran, Ello, Nenna (fadder) och Cornelia (prästen)


Ello häller upp dopvattnet       


Cornelia visas upp för församlingen   Faddrarna Daniel & Nenna med cornelia


Far och dotter                              Garry och mamma i lokalen efter dopet


Min fina storebror


Norsk ringkaka                                     goda tårtor




Dop

Idag ska vi på dop och det är min syster dotter Cornelia som ska döpas. Ska bli kul att få träffa familjen och alla andra som hör till :D Mamma och jag har köpt dopgåva ihop, vi sa det att det blir ju lite mer om man köper ihop. Så igår fick jag äran att slå in presenten, den var inte alls roligt eller fint inslagen. Ska lägga upp lite före och efter bilder. Fin fin vart den iallafall. Man kan ju säga att det är stor skillnad. Kul när man får inspiration och resultatet blir bra. Jag gjorde även ett kort som hör till där jag skrev in en liten fin dikt som lyder såhär

Blåa små ögon,
ljust hår
Böjda fransar,
en salt tår
Röda kinder,
goa lår
Gulliga fötter,
söta tår


Tycker att den passar in perfekt på Cornelia.




Paketet före                                   Paketet efter


Paketet med kortet

Passade inte

Jippi jag fick sova till hela halv åtta idag! Och jag kan säga det att mina ögon gick då i kors men jag masade mig upp med Linus. Hann inte mer än att lägga mig på soffan då han ber om en macka, typiskt bara att masa sig upp igen. Vid elva kom Daniel upp då passade jag på att försöka hänga upp mina nya gardiner jag köpte igår MEN vad ledsen jag blev då jag insåg att dom var för korta :( Så det var bara att plocka ner dom igen och hänga upp dom gamla igen. Efter att Daniel varit uppe ett litet tag så packade vi in oss i bilen och for iväg. Vi skulle först till Karebybil för att hämta däck och nyckel. Efter det åkte vi förbi en annan firma och lämnade in en skylt. Vi tänkte ta en sväng förbi Frölunda torg men vi vände ganska fort eftersom det var så mycket folk så vi for till 421 istället och där lunchade vi. Jag vart överlycklig då Mia ringde och sa att hon skulle till Ullared idag och hon kunde köpa gardinerna i rätt längd till mig. Tack underbara Mia för det! Nu på kvällen har vi inte gjort många knop utan legat på soffan men vad gott det kan vara att bara göra det. Har budat på lite saker på tradera som jag tror kommer bli fin fint här hemma, lägger upp bilder sen när jag får det om jag vinner med andra ord. Snart ska vi bege oss till fam Amundsson för lite middag, undra vad det blir för gott idag :D

Hade turen när vi kom dit att lilla Hugo var där :D



Daniel kan fortfarande                        Söta Hugo


Sötisen igen

Visdomsord

Har hittat två olika "visdomsord" som jag bara älskar. Funderar på att tatuera in ett av dom på under armen så jag kan bära med mig det. Tycker att dom stämmer så bra in på den tid vi spänderade på sjukan med Linus, detta är en period vi alltid kommer att minnas och bära med oss. Men nu är frågan vilket av dom jag vill ha. Båda är lika fina. Men kan ju fråga er mina läsare vilket av dom ni gillar och tycker jag ska tatuera in.







Eller









Ledig

Fredag idag och jag är ledig hela helgen älskar mina lediga helger, framförallt att jag är då ledig i tre dar. Åh vad det är underbart. Dagen startade tidigt rättare sagt vid halv sju, jippi vad glad jag var då. Men lyckades att ha kvar Linus i sängen till strax innan halv åtta, inte illa det. Vid elva kom mamma och hämtade oss och vi for till Kungsbacka för att besöka Freeport. Kan ju säga det att det var jävulusiskt kallt att gå där och vi sprang nästan till de butiker vi skulle besöka. Mitt mål var att gå till Hemma butiken för att kika på träbokstäver för att bilda något ord att ha i sovrummet. Det slutade med att jag köpte ett "färdigt" or och det vart Lycka. Ett ord som betyder så mycket på så många olika sätt. Jag har satt det på min nya säng gavel och jag vart jätte nöjd med det. Köpte även två stenar med in graverade ord i, en till mamma där det står "jag har världens bästa mamma" och en där det står "lev för dagen" Efter att vi halft frusit ihjäl så begav vi oss hem, när vi kom hem så la jag Linus och han somnade ganska så omgående. Jag la mig på soffan och vilade med att sappa lite på tvn. Precis när jag var påväg att slumra till då kommer Daniel hem. Han kom hem tidigare idag, han tyckte även att vi skulle åka till Ullared och det säger man ju inte nej till :D Så det var bara att väcka Linus och bege oss iväg. Var riktigt lugnt och skönt att gå där nere nästan inget folk alls, trots löne dag. Jag köpte inte ett enda klädesplagg till mig, tyckte det bara var konstiga kläder dom hade. Men jag fick köpt lite t-shirts till Linus. Fick köpt en hissgardin till köket, ska hänga upp den i morgon så ni får se den, det är exakt en sån som jag varit på jakt efter. Daniel hittade även en lykta han tyckte vi kunde ha på ljusbrickan på vardagsrumsbordet, och jag sa inte nej till den för den var enkel och fin fin. Lägger som sagt in lite bilder i morgon. Jag håller även på att bearbeta Daniel med att vi ska tapetsera om en del av hallen, tog med en provbit av tapet igår och han gillade tapeten. Så nu ska jag försöka få honom till att vi ska köpa det i morgon, önska mig nu lycka till ;)
Nä nu ska jag återgå till tvn och njuta av min lediga kväll.

Kraam

Trött jag blir

Dom sista dagarna har jag faktiskt bloggat men har gjort det via mobilen. MEN när jag skulle rätta till ett ord så lyckades jag att ta bort ALLT! Åh vad trött jag blev, har lyckats md detta två gånger nu. Så då hoppar vi över vad jag gjort dom sista dagarna och går raka vägen till nästa gång jag ska skriva. Jo jag kan säga det att jag har haft sån huvudvärk i tre dar nu, i onsdags tog jag en citodon och senare två tre och det hjälpte INTE, jo min nästipp domnade bort :S

Lättare makeover

Nu är jag i stort sett färdig med mitt ena projekt, bara en sak kvar att fixa. Jag har gjort om i vårat sovrum och jag vart sjukt nöjd. Vilken skillnad det var, med så små simpla saker som gör så mycket. Det jag gjorde först var att byta ut hyllan ovanför sängen till en i ek, igår var vi iväg och köpte en säng gavel som jag hittat på blocket och nya ben till sängen. Jag har nu slängt ut våran sängstomme som vi hade innan, det som var lite dumt det var att jag trodde att jag åkte iväg igår för att köpa en stomme men det var bara en gavel. Men det löste sig, jag får köpa en stomme när jag hittar någon. Men vart fin fint iallafall. Så idag när jag var inne i stan med mamma så köpte jag tre olika skålar som jag ska har på säng gaveln med smycken i. Åhh vad nöjd jag blev när jag hade piffat färdigt, så här kommer några bilder på hhur det vart.




Vy från sovrums dörren


Från väggen vid garderoberna


Rakt frammifrån

Kan bara säga det att jag är sjukt nöjd med hur det blev!

Hoppsan

Ja hoppsan som det kan gå när man har liiite bråttom till toan. Slänger in en bild som får tala för sig själv.




Det kom ett paket

Idag kom mitt efter längtade paket från Panduro, åh vad jag har längtat efter det. Inget speciellt men massa roliga saker var det. Ett ganska så stort paket som jag var tvungen att ta i vagnen för att få hem. Men det var ett innehåll som jag inte tror skulle vara med MEN jag tog tacksamt emot det!!




Ett stort paket                                        Med konstig innehåll...



Innehållet var min prins :D



Detta var mitt efterlängtade innehåll :D

Lite besviken

Dagen på jobbet bara sprang iväg, vet knappt vad jag har gjort men något måste jag ju ha gjort eftersom dagen bara sprang iväg. Efter jobbet kom Daniel och hämtade mig eftersom jag skulle köpa en sak till mitt andra projekt. Vart lite besviken då det inte var så som jag hade tänkt mig men det löser vi, tur att man bor med en snickare som löser det mesta :D Kommer eventuellt lite bilder i morgon, beror på hur långt jag hinner. Ska försöka att ta kort på båda mina projekt så ni får se, ni får skriva sen vad ni tycker om det. I morgon ska jag kanske följa med mamma in till stan då hon ska till läkaren med sitt ben som hon opererade för nästan två veckor sen. Hoppas hoppas du blir helt bra snart mamma! Vi får se när jag och Linus vaknar i morgon, jag hoppas på att han sover länge så jag med får sova sen hoppas jag att han vaknar i bra tid så vi kan följa med mamma som sällskap. Nä nu ska jag njuta lite på soffan innan det blir sängen.



Jobb jobb jobb

Ja jobb jobb jobb det är så det känns som om mina dagar ser ut. Ibland känns det som om jag bor på jobbet, man kanske skulle ta och fixa sig en säng där och stanna över när man ändå jobbar dagen efter.  På jobbet idag har det varit ganska lugnt, har fått gjort mycket på min avdelning och plockat upp mycket varor så jag e dunder nöjd med det. Så i morgon blir det bara fin lir på jobbet. Är jätte nöjd med hur jag städade upp på lagret idag med, så nu hoppas jag dom är glada på måndag då det kommer en container med möbler så då slipper dom att tänka på lagret. Sen så håller jag ju på med två små projekt här hemma och det ena är nästan klart bara fin liret kvar och det andra får nog extra fart i morgon efter jobbet. Åhh det kommer bli så bra så bra. Längtar bara tills det är helt färdigt. Ska visa med bilder sen när allt är klart. Nä nu ska jag återgå till mitt surfande på nätet om lite inspiration :D










Har gjort det igen

Då har man gjort det igen och lyckats att åtsido sätta bloggen. Vet inte hur jag lyckas med det. MEN nu SKA det bli ordning på mig. Ska ta tag i den NU! Veckan börjar med Alla hjärtans dag och jag jobbade. Var en lugn och skön dag på jobbet så man hann med att göra mycket. Innan jag åkte hemifrån slog jag in en hjärtformad skål med massa godis i, i celofan. Denna skulle Daniel se när han kom hem från jobbet. Daniel blev glad för min present. När jag kom hem hade Daniel lagat mat och efter maten fikade vi och mumsade på en chokladmouse tårta med massa goda bär på. Sen var jag ledig tisdag och då träffades jag och mamma och vi åkte in till stan och kikade runt lite. Sen åt vi lunch på köttbullefiket, mumma är det. Onsdagen spenderarde jag hemma hela dan och fixade å donade här hemma när jag inte mös i soffan med Linus. Idag torsdag har jag jobbat kort dag, slutade redan vid ett och dessa dagar är helt underbara. Jag får gå hem innan alla andra och det är inte ofta jag får göra det. När vi druckit kaffe efter att Daniel kommit hem begav vi oss till clahs olsson för att jag skulle inhandla lite saker för ett litet projekt jag håller på med. Kommer bilder sen när det är klart. I morgon blir det jobb igen, heldag som vanligt och sen jobb resten av helgen. Nä nu ska jag återgå till Fuskbyggarna på tvn. Ha en trevlig kväll alla där ute.

Skriv gärna en rad när ni kikar förbi, alltid lika kul att läsa :D




Efter lunch mys på soffan

Propp mätt

Vad duktig jag känner mig såhär på söndags kvällskvisten. Har tvättat hela helgen är nog uppe i 6 maskiner tror jag, blir endel när man tvättar sängkläder och gardiner, man kan ju inte knöka in lika mycket då. Sen ahr vi varit på IKEA och där köpte jag en ny hylla som jag ska ha ovanför sängen. Jag har haft en i svart och nu blev det en i ekfärg i stället och jag vart super nöjd. Efter IKEA var vi en sväng förbi hemma hos Aina, här vart det lite kaffe och tjöt medans Daniel spikade lite panel. När vi kom hem så började jag att baka sockerkaka, jag smaksatte en med banan och sen gjorde jag muffins med gul kiwi i vi får se hur detta smakar.. Just nu sitter jag här propp mätt då JAG gjorde chilli concarne till middag och den vart jätte god. Så nu ska jag njuta av den lugna kvällen då Linus redan har somnat. En perfekt avslutning på denna helgen. I morgon blir det jobb igen och sen är jag ledig tisdag och onsdag. Snart blir det en kopp kaffe efter maten med lite fika till det, kan det bli bättre?!







Fin glas

Vi fick två champagne glas i en bröllopsprsent och jag gillade dessa glas så mycket så jag bestämde mig för att skicka ut våra tråkiga gamla glas och köpa utav dessa istället. Lite annorlunda glas är det, eller rättare sagt formen på dom. Blev riktigt nöjd med dom faktiskt. Så här kommer en liten bild på det ny inköpta glasen. Det vart åtta av varje, men funderar på om jag ska köpa så jag har tio eller tolv.



Dom är så jäklans fina dessa glasen!!

Middag

Jag skriver bara om dom sista dagarna då jag knappt minns vad jag gjort pluss att det har varit så mycket det senaste, både roligt och tråkigt. Men som jag skrev tidigare nu ska jag bli bättre med bloggen. I fredags var vi hemma hos Mariola på middag, pappa var också där naturligtvis. Jag har nog aldrig ätit så god mat, jag åt så jag trodde jag skulle rulla fram eller spricka. Linus fick en gitarr med mikrofon av Mariola och han ville gensat spela och sjunga. Det slutade med att pappa och Linus rockade loss där i köket. Linus sjung här dansar herr gurka och pappa spelade. Sen vart det ombytta roller och pappa sjung och Linus spelade. Om du läser detta Mariola så tack för en jätte god middag och fin present till Linus!





Linus sjunger och spelar                      Pappa sjunger och Linus spelar




Pappa spelar och sjunger med inlevelse ;)

Ett tag sen nu

Ja då har man lyckats att sätta bloggen åt sidan IGEN! Men men så blir det ibland. Men nu ska jag bättra mig (igen)  Vad har man gjort det sista? Hmm bra fråga, massa och inget typ. Jo Linus har fått en traktor som han tycker mycket om! Han kör med den varje dag och leker med den och tåget tillsammans.





Sjukling

Nu har jag inte bloggat på några dagar dels har jag inte orkat och dels så har jag inte haft någon lust. Sen så har det ju varit lite mycket nu när vi legat på sjukan och sånt. Det som gjorde att Linus krampade har inget att göra med huvudet utan det var en ren feberkramp. Och det är ju skönt att veta. Det som gör att han har ont i magen är att man har massa köttlar i magen och dessa är svullna eftrsom han har ett virus i kroppen. Detta virus är inget farligt utan ett vanligt förkylningsvirus som gjorde att han fick krupp på kuppen. Det har varit några kämpiga dagar på sjukan men nu har vi äntligen fått komma hem. Linus hade igår ingen feber men var trött och slö. Mia var förbi här och fikade lite med oss och det var jätte mysigt. sen så idag har Linus varit något mer hängig och trött, bara tills nu har han sovit tre gånger när han annars en vardag brukar sova max en timme. Har också märkt att han har lite feber idag så det är ju inte konstigt om han är nere. Så i morgon blir det till att vara hemma. Jag försöker att muta honom med allt, bara han äter något är jag glad. Men huvudsaken är att han dricker och det har han gjort duktigt idag. Så nu sitter jag här på soffan helt utslagen och Linus sover, sov inget bra i natt utan vaknade av minsta lilla rörelse av Linus. Så fort han rörde sig la jag en hand på honom för att känna så allt var bra.



Måste ju passa på att tacka Mia för hur fint du har gjort min blogg! Är super duper nöjd! Tack så jätte mycket!!




Precis kommit upp på avdelningen.                   Linus får dropp



Plutten kollar på tv                         Ute och cyklar lite, giggy ska va med han med



Min duktiga prins får adrenalin för kruppen

RSS 2.0