Visdomsord

Har hittat två olika "visdomsord" som jag bara älskar. Funderar på att tatuera in ett av dom på under armen så jag kan bära med mig det. Tycker att dom stämmer så bra in på den tid vi spänderade på sjukan med Linus, detta är en period vi alltid kommer att minnas och bära med oss. Men nu är frågan vilket av dom jag vill ha. Båda är lika fina. Men kan ju fråga er mina läsare vilket av dom ni gillar och tycker jag ska tatuera in.







Eller









Kommentarer
Postat av: ia

Jag gillar den första bäst. Passar in mest på det som vart.

2011-02-25 @ 22:25:44
URL: http://psiloveshoes.blogg.se/
Postat av: Helene

mmm gillar den mycket, dock är det ganska mycket text och kan bli svårt att ha på under armen...

2011-02-25 @ 22:29:08
URL: http://linusmammas.blogg.se/
Postat av: Anna

jag tycker texten i den översta är snäppet bättre. Men den andra är också bra. Men stilen i den andra är fin. För jag tror den övre är riktigt svårt att få snyggt i en tatuering pga så mycket text. Usch inte lätt. jag vill tatuera in oskar på min högra vad. Min tatuering på vänster vaden - en delfin har numera ett stort ärr under nosen. Peter kallar den för fiskelina.. :) Lycka till! <3

2011-02-26 @ 23:46:36
URL: http://nyttkapitelimittliv.blogg.se/
Postat av: Helene

Anna ja den översta är snäppet finare i betydelse, men jag vet inte hur jag vill ha text stilen. Det är inte lätt och jag vill ju att det ska bli bra eftersom jag ska ha den på underarmen hade jag tänkt, så jag alltid kan se den. Åhh det är så fint med namnen, jag har ju Linus på vänster vad med en phenix som omringar namnet. Hehe det var ett bra sätt att se det på av Peter, en fiskelina ;)

Kraam

2011-02-27 @ 10:46:04
URL: http://linusmammas.blogg.se/
Postat av: kusinvitamin

Tycker du ska ta det andra alternativet,det första va för sorgligt

2011-02-27 @ 15:02:36
Postat av: Linda

tycker den första var bäst. Vet ju inte exakt hur er tid på sjukhuset var men jag vet ju vad jag själv känner inför williams op och skulle helt klar valt den första.

kramiz

2011-03-01 @ 14:41:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0