Resans start

Pa morgonen kom pappa och hamtade oss hemma sedan bar det av till flygplatsen. Planet gick som det skulle och vi landade i Frankfurt. Dar var det nastan bara till att ga direkt till det andra planet.
Nar vi val sitter pa planet far vi reda pa att det kommer bli forsenat da det ar is pa vingarna, detta gjorde att vi blev forsenade i tva timmar.

                            

Den langa flygresan gick battre an vad vi trott da vi sov mycket och kollade pa film, det var sa snopet for vi astt precis bakom forsta klass sa det var bara ett skynke i mellan. Val framme i Venezuela vantar vi pa att vara vaskor ska komma men vi gav upp da dom i sverige sa att dom skulle komma pa porlama. Men detta visade sig vara fel och vaskorna blev kvar i Frankfurt. Vi fick reda pa att alla svenskars vaskor var kvar dar. Sa pa onsdagen var det till att ga ut och kopa badklader och shorts da det var lite varmt att ga runt i jeans =)
Vi har det bra trots att vi bara har tva ombyten, ett par trosor/kalingar en kapsyloppnare som kam. Vet ej nar varat bagage kommer till oss. Men vi har det bra iaf. Har varit pa en marknad idag som kallas for kaninmarknaden. I morgon ska vi pa jeepsafari runt on. 

                             

                                                    Utanfor kaninmarknaden

                             



Ha det gott i kylan dar hemma, vi svettas som tusan har =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0