Framme ett tag nu

Redan innan vi hann att lyfta så däckade Linus, planet rullade iväg till starbanan och då sov han så gott. Vi började med att flyga till Köpenhamn för att plocka upp fler folk där. Precis när vi landat så vaknar Linus så för honom har vi inte flugit något. Även om flygresan var dryg så gick det bättre än väntat. Tack för att Shaun finns! Under denna flygresa fick vi ett varmt mål mat och ett kallt och det var faktiskt god mat, det är inte ofta jag äter upp ALL mat på planet. När vi väl landade gick det fort att hämta våra väskor och komma igenom tullen. Sen bar det av mot bussarna som skulle köra oss dit vi skulle bo. Under färden så fick jag och Linus se en bebis elefant, åh vad söt den var. Hoppas inte det var sista vi såg, men det är det säkert inte. Väl framme vid hotellet så fick vi varsinn orkidékrans om halsen och en blöt och kall handuk att svalka oss med. Vårat rum är helt underbart fint och när vi väntar på våra väskor knackar det på dörren och vi får oss en välkomsdrink. Vi bytte snabbt om och gick för att köpa något att dricka och ha hemma i kylen sedan slängde vi oss i poolen. Vi var dom enda som badade, har knappt sett till någon som bor här, men det är inte konstigt heller då vi är precis i slutet av sommar säsongen så troligtvis kommer det mer folk nästa vecka. Vi har även hunnit att prata med pappa via skype så nu vet vi att det funkar =) Vi har även kollat vart stranden ligger och hur man kommer dit lättast. Det är helt otroligt vad människorna är vänliga här, alla hälsar och går man inn någon stans så säger dom även hejdå. Vilken skillnad mot andra länder vi varit i. Vi har även avnjutit den första Thai måltiden och den var helt underbar, ja vi kan inte ha det bättre än vad vi har det just nu. Nu sitter jag och Daniel på balkongen och Linus ska sova. Vi har en FLÄKT på balkongen hehe inget man är van vid hemmifrån. 
Nä nu ska jag njuta av kvällen och bara ta det lugnt och ta igen mig efter flygresan. Ha det gott alla där hemma som läser så hörs vi snart igen. Skriv gärna en rad eller två till oss =D

Kraam från oss 3 



      
Daniel å Linus med orkidé kransar vi fick      Vårat fina rum


 
Utsikten från balkongen                    Första doppet i poolen


Kommentarer
Postat av: Lottis

Va härligt det låter! =)

Vill också, hade mer än gärna bytt min dumma tenta mot eran semester men jag tror inte att ni är överdirvet sugna på att göra det hihi..



Härligt att det gick bra med Linus på flyget också, tacka gudarna för Shaun! :P



Hur är tidsskillnaden förresten? Nä jag ska återgå till mitt bajsplugg om kärnkraftverk, men ha det så underbart och hälsa både Linus och Daniel!

Kramkram!!!

2010-10-21 @ 15:59:56
Postat av: Anonym

Kramar från mamma:)

2010-10-21 @ 19:25:20
Postat av: Helene

Lottis: Tror jag hoppar din tenta faktiskt. Har inte riktigt tid med sånt, hinner inte att plugga mellan doppen i poolen och solstolen ;)

Vi ligger 6h före er så när ni sover gott så är vi påväg till stranden :D

Kraam



Mamma: En jätte kraam från oss oxå, hoppas hästarna springer bra så vi kan ses ;)

2010-10-22 @ 09:04:08
Postat av: mamma

Fina bilder! Blir avis på er KRAM:)

2010-10-22 @ 10:13:37
Postat av: Lottis

Förstod nästan att du skulle göra det hehe.. ;)

Du verkar ju väääldigt upptagen haha!! Vilket fint rum ni har!



Måste kännas konstigt att vara för sex timmar, det är ändå ganska långt tid :)



Är inte alls avundsjuk på er.......

Kramkram!

2010-10-22 @ 10:20:04
Postat av: anki

vilket fantastiskt hotell ni har hittat!!! skönt med pool för havet svalkar inte särskilt mkt ;)

det är jättekul att komma in här och läsa och se vad ni har för er! många kramar! hälsa Daniel och Linus med!

2010-10-22 @ 23:40:43
URL: http://ankimanson.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0