Bebis elefant, elefant och gibbon apor

klockan ringde tidigt i morse, redan vid halv sju. trots detta kände jag mig utvilad och det var inga problem med att gå upp. Det som gjordes var att smörja oss och klä oss inför utflykten vi ska på idag. Vi blev hämtade med minibuss och vi åkte till ett ställe där vi välkomnades av Gibbonapor som gapade. Det vi först skulle göra var att promenera i djungeln till ett vattenfall. Linus var grymt duktig och gick hela vägen själv, det var ingen dålig teräng vi gick i. Efter detta fick vi lite information om dom gibbonapor som dom hade där. och dessa är på rehabilitering hos dom för att i framtiden kunna släppas ut, detta är inget som går på några veckor utan snarar 8-10år tar det. Helt sjukt vad vi som människor kan göra mot ett sådant djur, inga snälla saker direkt. Sen satte vi oss i bussen igen och for iväg till ett ställe där vi skulle åka kanot. Jag och Linus fick sitta i samma kanot och det var underbart att bara sitta där när någon annan paddlade. Dom som paddlade stannade till vid de träd som växer i vattnet och visade oss krabbor som klättrade på grenarna och jäklans vad fort dom sprang. Hehe var riktigt kul att se. Efter en liten kanotfärd så bar det av till samma ställe där vi började, här fick vi se en bebis elefant show. Denna elefant var endast 1.2år men så söt den var =) Vi köpte några bananer som Linus fick ge den, han tyckte det var roligt men lite läskigt med den långa snabeln. Efter showen fick vi vänta på den elefant som skulle ta oss på en tur. Det var riktigt kul att sitta upp på elefanten men läskigt när den skulle ta sig ner för ett litet stup och vi fick hålla i oss som tusan för att inte trilla ner. Det var mysigt att åka fram på elefanten som vadade i floden. Sedan åkte vi igenom ett gummiträdsplantage. Så detta har varit en mycket lyckad utflykt, med ett resultat av att både Linus och Daniel däckade i bussen påväg hem :)
När vi kom hem var det bara att byta om till badkläder och kila ner till poolen och ta ett dopp eftersom vi höll på att rinna bort. Just nu sitter jag i bikini på balkongen och har ätit lite mellanmål och fikat plus att vi pratat lite mer pappa.

Ha en bra förmiddag där hemma!

Kraamar från oss

Kommentarer
Postat av: mamma

Vad mysigt ni har det!Linus måste väl ha tyckt att det var spännande att rida på en elefant.Ha en fortsatt bra dag.Stor kram till er:)

2010-10-24 @ 13:31:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0