Härlig söndag

Idag har vi inte gjort så mycket, vi var en sväng i Ullared men hittade inget speciellt där. När vi åkte hem vart det JÄTTE LÄNGA köer som bara dök upp från ingenstans, sen försvann köerna och efter några minuter var det låååånga köer igen. Vi kan inte fatta vart dom kom ifrån. Dom kom och dom försvann. Vi körde av i Kungsbacka så vi slapp dom. I bilen pratade jag och Daniel om hur fort tiden har gått. Linus blir trots allt TRE år om 11dagar. Helt sjukt var fort det går. Det var inte länge sen jag fick upp den lilla bebisen på magen efter förlossningen och nu har jag en liten upptäckande kille i full språng hela tiden. Men tänk vad mycket man har fått uppleva efter att man blev förälder. Det första leendet, vända från mage till rygg, sitta själv, första smakisen, ställa sig själv, krypa, gå dom första stegen. Ja jag kan rabbla hur många underbara minnen som helst. Det är sånt som värmer en om hjärtat när livet är tufft. Men sen har det funnits motgångar, tänker bara på olyckan som hände. Om en månad är det ETT ÅR sen det hände. Tiden går sjukt snabbt. Tänk när han låg där på sjukhuset med alla sladdar och slangar till sig. Man kunde knappt röra honom för han blev så smal och hade ont. Och se på honom idag, han kommer på och lär sig nya saker hela tiden. Och munnen går i ett på honom. Och något som jag tycker är super gulligt med honom det är att han är så artig, han tackar för allt. Han hälsar snällt och det senaste han börjat med är att säga till folk "tjevlig heg" super sött är det när han säger det.

             
                En helt nykommen liten Linus

             
                     Kan vända sig till mage

             
                      Min busunge idag =)

Kommentarer
Postat av: ia

Han e så söt och go. Sanslöst hur fort allt faktiskt går. :D o så underbart att han blev helt återställd. Var riktigt jobbigt när han låg på sjukan. Men nu e det ju fart i honom. Som igår när han sprang från djur till djur och pekade på naturhistoriska :D

2010-07-18 @ 21:03:22
URL: http://psiloveshoes.blogg.se/
Postat av: marica

Fint inlägg, Helen! Du har rätt tiden går så himla snabbt, satt själv idag & kollade gamla bebisbilder. Helt fantastiskt att det har blivit små upptäckare av de små. Måste också vara grymt att se en frisk Linus idag efter allt han & ni gått igenom.

Ha en skön semester! Kram kram Marica

2010-07-22 @ 23:55:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0