Linus hos Ia, utredning igen å härlig fredag

Idag ska vi till socialen då dom på sjukhuset var tvungna att raportera till dom då Linus skadades som han gjorde. Det är helt sjukt vilka utredningar dom måste göra pga att han hade dom skadorna han hade. Men det vi inte fattar är ju att dom gjorde ju en utredning på sjukhuset som visade att skadorna INTE kom från utvärtes våld, men ändå ska vi behöva genomlida detta också. Man känner sig så jäkla utpekad pga detta, vi vet med oss att vi aldrig skulle kunna misshandla våran prins och förstår att dom måste utreda för dom barnen som verkligen far illa vid. Men som sagt vi har ju redan blivit utredda på sjukhuset. Så nu ska dom kontakta Linus dagis för utvärdering där, dom ska kontakta bvc, våra nära å kära mm. Vad då man känner sig skylldig trots att man vet att man inte gjort något fel. Vi kommer även få gå på besök hos dom ett par gånger för att dom vill se hur Linus är mm. Dom sa att oftast tar detta ENDAST fyra månader, men ändå!!
Efter att vi varit där åkte vi till Ia för Linus ska vara där någon timme medans jag ska städa i Askim. Detta gick jätte bra och Linus lunkade snällt med Ia och vinkade hejdå till oss. Trodde att det skulle bli värre då han är dålig och har 39.3gr feber. Dom har nog haft jätte kul vad jag har sett av bilderna Ia har tagit. Ska lägga upp en helt underbar bild på dom när dom sitter i Ias soffa tillsammans.
Annars idag blir det la inte så mycket, det är fredag och det är ju helt underbart, nackdelen är la bara det att jag ska jobba helgen. Idag hade jag tännkt att vi ska ha lite myspys fredag med lite gott å äta tända ljus å allmänt myspys. Idag var pappa även här å hälsade på å fikade med oss det är så kul när han kommer förbi och hälsar på. Och nästan som vanligt åkte han härifrån med en påse med saker från oss som vi inte vill ha.
Jag och Daniel var på ikea innan och köpte nya dricksglas och nya "fin" kaffekoppar så nu har vi rensat ut det gamla och in med det nya fräscha.



Myspys bild med Ia å Linusen


Kommentarer
Postat av: Fia

Man blir glad när man ser den bilden. För det e så typiskt Linus. Han har den där extra glimten i ögat som bara han kan ha. Charmar allt och alla. Var en super mysig dag. Tack för att jag fick passa honom. :D Kommer nog o hälsar på dig i morgon på jobbet. Kram Kram

2009-09-25 @ 22:53:37
URL: http://psiloveshoes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0